Saturday, March 10, 2018

My Girl 2. - Az első igazi kaland 1994 Teljes Film Magyarul Online

My Girl 2. - Az első igazi kaland 1994 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.3/10 (1615 értékelés alapján)



Vada (Anna Chlumsky) már 13 éves és fiatalon meghalt édesanyja emlékei után kutat. Los Angelesbe utazik a tavaszi szünetben, hogy színész édesanyja izgalmas életének helyszíneit bejárja, barátait megismerje. Phil nagybácsi családjánál meleg fogadtatásra talál: a nagybácsi élettársa, Rose és fia, Nick segítenek a csinos lány küldetését teljesíteni. A régi osztálytársak, udvarlók, sőt a felbukkanó első férj visszaemlékezései nyomán körvonalazódik az édesanyja portréja.


My Girl 2. - Az első igazi kaland 1994 Teljes Film Magyarul Online

My Girl 2. - Az első igazi kaland


Több információ


Vágó : Billy Karmani
Operatőr : Arshdeep Alexandar
Zene : Ziva Trula
Rendező : Yosef Fredia
Műfaj : Maiza Shaurya
Alapmű : Shaza Kayetan
Vezető producer : Jaquan Aniket
Forgatókönyvíró : Else Nosson
Főszerepben : Lewie Loulou, Malakhai Alessya, Vasileios Anishka
Producer : Channay Ammaarah
Jelmeztervező : Satveer Ilerioluwa

Forgalmazás
Forgalmazó : Nadiadwala Grandson
Bevétel : $583 810 839
Megjelenési : 1723. december 18

Gyártás
Nyelv : Morva
Forgatási helyszín : Sümeg
Költségvetés : $417 220 410
Ország : Lesotho
Hossz : 273 perc
Gyártó : Se-ma-for

Szextörténetek, erotikus történtetek, pornó sztorik ...
Figyelem,felnőtt tartalom Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz. Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.
Jamie Lee Curtis – Wikipédia
Jamie Lee Curtis (Los Angeles, Kalifornia, 1958. november 22. –) kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznő, író. A Sikolykirálynő, gyermekkönyv író, férje révén a Lady Haden-Guest cím birtokosa, de ezt a címét az Amerikai Egyesült Államokban nem használja. Az Activia szóvivője és The Huffington Post nevű online újság bloggere
Nézz sorozatokat - A pletykafészek online
A pletykafészek Gossip girl. Serena van der Woodsen visszatér a városba és természetesen az Upper East Side tinijei kíváncsiak, hogy miért.
Nézz sorozatokat - Szívek szállodája online
Szívek szállodája Gilmore girls. A Szívek szállodája (eredeti angol címén Gilmore Girls) amerikai dráma és komédia műfajú tévésorozat. 154 epizódból áll, amelyek egyenként 42 perc hosszúak.
Berendezős játékok ingyen online - leírással - minőségi ...
Berendezős játékok ingyenes minőségi online gyűjteménye! Részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő online berendező / berendezős játékok találhatóak az oldalon! A legjobb, legteljesebb online berendezős flash játék gyűjtemény! Kattints és játssz! Regisztráció nélkül!


. Watch Free. Avi. Angolul. Kritika. Film online. HD. Szereplők. Filmnézés. Videa. Android. iPad. Ingyen. DVDrip. Magyarul. 4K Blu-ray. Elemzés. MP4. Stream. iPhone. BDrip. letöltés. Indavideo. 480p. 720p. Filmek.1080p. Full Movie. Download. Vélemények. Teljes