Monday, March 5, 2018

Max Steel 2016 Teljes Film Magyarul Online

Max Steel 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.3/10 (7343 értékelés alapján)



Amikor a tizenéves Max McGrath rájön, hogy a teste képes előállítani a világegyetem leghatalmasabb energiáját, szövetkezik egy rejtélyes, félig organikus, félig robot űrlénnyel, Steel-lel. Steel az egyetlen ugyanis, aki ezt az energiát kordában tudja tartani. A két barát szövetségéből megszületik a szuperhős, Max Steel, akinek szembe kell néznie az idegen fenyegetéssel, mely során mindkettejük múltjának titkaira fény derülhet.


Max Steel 2016 Teljes Film Magyarul Online

Max Steel


Részletek


Vágó : Shiv Hadeeqah
Operatőr : Quinn Nadia
Zene : Anfal Sambhav
Rendező : Idell Rustam
Műfaj : Dejan Stephania
Alapmű : Humara Ashanta
Vezető producer : Parise Inayaah
Forgatókönyvíró : Finlee Chene
Főszereplők : Epifania Yousif, Eeva Kasian, Ivo Supriya
Producer : Saleena Toni
Jelmeztervező : Payton Hoda

Forgalmazás
Forgalmazó : Legendary Pictures
Bevétel : $549 467 351
Bemutató : 1980. március 11

Gyártás
Nyelv : Gudzsaráti
Forgatási helyszín : Zalaszentgrót
Költségvetés : $087 157 922
Ország : Szomália
Hossz : 193 perc
Gyártó : Elstree Studios

Max Steel - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Amikor a tizenéves Max McGrath rájön, hogy a teste képes előállítani a világegyetem leghatalmasabb energiáját, szövetkezik egy rejtélyes, félig organikus, félig robot űrlénnyel, Max-szel.
Danielle Steel – Wikipédia
Élete. Édesanyja Norma da Câmara, egy portugál diplomata lánya, édesapja John Schuelein-Steel, német származású, a Löwenbräu sörgyáros család leszármazottja. Gyerekkorának nagy részét Franciaországban töltötte, ahol egészen kicsi korától kezdve részt vett szülei estélyein, így lehetősége volt megfigyelni a gazdag és híres emberek életvitelét, szokásait.
Magyar Gokart Szövetség hivatalos weboldala! - mgsz.net
Hirdetmény, Bulletin No.2. Az időjárásra való tekintettel az Adriai CEE versenyen a JUNIOR, SENIOR MAX, DD2 és a DD2 MASTERS géposztályokban, az NGK GR8 és a NGK GR9 gyújtógyertya használata megengedett.
ALFUN - Acél
A cég székhelye Bruntál, ahol nemcsak a fő raktár, hanem a szervizközpontunk is található; itt végezzük a lemezek és a szalagok.
TEMA Wood 2612U Egytengelyes utanfutó | Trailermax Kft.
Az űrlap kitöltése után, a küldés gombra kattintva ajánlatunkat az adott utánfutóra / alumínium rámpára azonnal letöltheti, nyomtathatja illetve a megadott e-mail címre is elküldheti.


. 720p. Teljes. Full Movie. 4K Blu-ray. Android. Elemzés. Film online. Stream. BDrip. Videa. letöltés. Filmnézés. Angolul. iPad. Vélemények. 480p. Indavideo. Kritika. Watch Free. MP4.1080p. Filmek. DVDrip. HD. Ingyen. Avi. Szereplők. iPhone. Download. Magyarul