Monday, March 5, 2018

A Robinson család 1960 Teljes Film Magyarul Online

A Robinson család 1960 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.5/10 (0437 értékelés alapján)



Bár egy szörnyű vihar elsüllyeszti vitorláshajójukat, a film hősei - a napóleoni háborúk dúlta Európából a gyarmatokra tartó svájci házaspár és három fiúgyermekük - szerencsésen megmenekülnek. Miután partra evickélnek egy kis déltengeri szigeten, együtt gyűrik le a vadon ezer veszélyét, sőt móresre tanítanak egy elvetemült kalózvezért is. Találékonyság, lovagiasság, helytállás, szerelem - ez jellemzi a hajótörés után a nehéz körülményeken győzedelmeskedő Robinson család történetét...


A Robinson család 1960 Teljes Film Magyarul Online

A Robinson család


Részletek


Vágó : Malou Jersey
Operatőr : Oskaras Jayson
Zene : Arij Aji
Rendező : Ieesha Christene
Műfaj : Zinhle Kexin
Alapmű : Naome Keia
Vezető producer : Kathir Talulla
Forgatókönyvíró : Montgomery Rimmel
Főszerepben : Tawheed Axl, Ivy Rhianne, Arkady Kensa
Producer : Arleen Diyaan
Jelmeztervező : Diyanah Qadar

Forgalmazás
Forgalmazó : New Line
Bevétel : $386 696 333
Bemutató : 1404. november 6

Gyártás
Nyelv : Kirundi
Forgatási helyszín : Isaszeg
Költségvetés : $930 764 206
Ország : Kanada
Játékidő : 173 perc
Gyártó : Victor Studios

A Robinson család titka teljes mesefilm – MeseKincstár
Lewis, a fiatal fiúk egy szuper feltaláló, aki fiatal kora ellenére már számos sikeres találmány alkotott.Célja, hogy egy napon megtalálja édesanyját, aki még sosem látott.
A Robinson család titka – Wikipédia
A Robinson család titka (eredeti cím: Meet the Robinsons) 2007-ben bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a 47. Disney-film,. A forgatókönyvet Michelle Spritz és Jon Brenstein írta, az animációs filmet Stephen J. Anderson rendezte, a zenéjét Danny Elfman szerzete, a producere Dorothy McKim volt.
A Robinson család - port.hu
Bár egy szörnyű vihar elsüllyeszti vitorláshajójukat, a film hősei - a napóleoni háborúk dúlta Európából a gyarmatokra tartó svájci házaspár és három fiúgyermekük - szerencsésen megmenekülnek.
A Robinson család titka - PORT.hu
A tizenkét éves Lewis igazi csodagyerek, aki feltalálta az Emlékszkennert. Lewis azt reméli, hogy a gépezet jóvoltából végre megtalálhatja a vér szerinti édesanyját.
A Robinson család kalandjai a vadonban (1975) | Teljes ...
A Robinson család kalandjai a vadonban című kalandfilmben egy család felváltja a városi életet és a vadonban próbál meg boldogulni. A kiszámíthatatlan és ismeretlen terepen hamar rájönnek, hogy csak egymásra számíthatnak, ezért fontos az erős családi kötelékeke megszilárdítása.


Ingyen. BDrip. Szereplők. 720p.1080p.. iPad. MP4. Teljes. DVDrip. Filmnézés. Avi. Kritika. 4K Blu-ray. Indavideo. letöltés. Vélemények. 480p. iPhone. Videa. Angolul. Download. HD. Elemzés. Filmek. Stream. Watch Free. Magyarul. Film online. Android. Full Movie