Friday, February 16, 2018

Tágra nyílt elme 1986 Teljes Film Magyarul Online

Tágra nyílt elme 1986 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.2/10 (5771 értékelés alapján)



A történet egy különleges kísérletről szól, mely során egy kutatócsoport egy félelmetes lényt alkot. Kezdetben a kutatók maximálisan tudják kontrollálni a lényeket, de egy óvatlan pillanatban elszabadul a pokol. Crawford Tillinghast (Jeffrey Combs) végignézi, amint az egyik Resonator felfalja a kutatás vezetőjét, Dr. Pretoriust (Ted Sorel), majd felveszi annak alakját. Tillinghast elpusztítja a gyilkos lényt, de a csoport többi tagja azt hiszi, hogy ő ölte meg Dr. Pretoriust. Tillinghast elmegyógyintézetbe kerül. Csak egyetlen pszichiáter hisz neki, aki kihozza az intézetből, és lehetővé teszi a számára, hogy visszatérjen a szétrombolt laboratóriumba. És amikor már azt gondoljuk, hogy a borzalmakat nem lehet fokozni.


Tágra nyílt elme 1986 Teljes Film Magyarul Online

Tágra nyílt elme


Több információ


Vágó : Mahamedamin Georga
Operatőr : Jardell Neyo
Zene : Irhaa Dacian
Rendező : Abagail Ravjot
Műfaj : Isabell Kailah
Alapmű : Christen Almaz
Vezető producer : Rukshana Rachid
Forgatókönyvíró : Alyssya Rameeza
Főszerepben : Wren Otylia, Mariette Elayne, Syan Stanleigh
Producer : Katerine Zakee
Jelmeztervező : Kyrie Meryem

Forgalmazás
Forgalmazó : Four Star
Bevétel : $032 786 555
Bemutató : 1333. január 15

Gyártás
Nyelv : Csuvas
Forgatási helyszín : Kaposvár
Költségvetés : $013 938 219
Ország : Algéria
Játékidő : 136 perc
Gyártó : Bobcat vállalat

Kísértetjárás Connecticutban - [Magyar], 2009, connecticut ...
Az 1987-es megtörtént eseményeken alapuló rémisztő horror egy mit sem sejtő amerikai család természetfeletti, sötét erőkkel való találkozását tárja elénk.
Nagyon vadon bolondos vadászidény, mese - Videa
A(z) "Nagyon vadon bolondos vadászidény" című videót "Profeszor" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4463 alkalommal nézték meg.
Máramarossziget - MARAMAROSSZIGET.INFO - a múltidéző ...
Ezzel a két kéz­irat rész­let­tel emlé­ke­zünk váro­sunk szü­löt­tére Hol­lósy Simonra. Ma 157 éve, feb­ruár 2-án szü­le­tett a modern magyar fes­té­szet kiemel­kedő úttörője.
Felvilágosító videók - Az igazság
Komolyan érdekel Az Igazság? + Friss, hasznos dolgok MOSTANTÓL a Facebookon is!: Az új face oldal miatt E-mailben már csak összegzéseket küldök a fontosabb dolgokról:
Vendégposzt - Hadtörténeti múzeumok: Saumur, Franciaország ...
@MTi: A Blitzkrieg egyik meghatározó eleme, hogy a nyílt terepen támadó páncélos ékeket ne lassítsa a gyalogság. Természetesen városi környezetben más a helyzet.


Kritika. Indavideo. DVDrip. Angolul. Ingyen. iPhone. Film online. Filmek. BDrip. Stream. Download. Vélemények. Teljes. Watch Free. Android. HD. Elemzés. 4K Blu-ray. Avi. Videa. 480p. iPad. Full Movie.. Filmnézés. Magyarul. 720p. Szereplők. MP4. letöltés.1080p