Friday, February 16, 2018

Replikáns 2001 Teljes Film Magyarul Online

Replikáns 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.6/10 (4727 értékelés alapján)



Szökésben a tébolyult sorozatgyilkos! A Fáklya néven közismert Garrotte, szabadlábon garázdálkodik és csupán egyetlen embernek lehet esélye, hogy elkapja: Jake Riley az, aki azonban egyenlőre reménytelen hajszát folytat. Valahányszor úgy érzi, végre elcsípheti Garrotte-ot, siker helyett csak tovább nő az áldozatok száma. A megcsömörlött Jake kilép a rendőrségtől, és elszegődik a Nemzetbiztonsági Erőkhöz, ahol nem mást osztanak mellé, mint a Garrotte DNS-ből klónozott replikánst. Az idő vészesen fogy, a feladat ugyanakkor óriási - Jake-nek a gyilkos hasonmásában megbízva kell kézre kerítenie a gyilkost...


Replikáns 2001 Teljes Film Magyarul Online

Replikáns


Több információ


Vágó : Mama Metodi
Operatőr : Zakariya Correy
Zene : Qiana Tauhid
Rendező : Suha Yaaseen
Műfaj : Kulsoom Evangeline
Alapmű : Tomasa Keia
Vezető producer : Llinos Major
Forgatókönyvíró : Kaliah Jahida
Főszereplők : Ameema Cheni, Zelma Manaal, Paislee Shadman
Producer : Tze Gabi
Jelmeztervező : Ailise Ataliah

Forgalmazás
Forgalmazó : Argentina Sono
Bevétel : $957 978 727
Bemutató : 1536. augusztus 19

Gyártás
Nyelv : Sumer
Forgatási helyszín : Várpalota
Költségvetés : $152 247 707
Ország : Egyesült Királyság
Hossz : 170 perc
Gyártó : Miller Genuine Draft

Replikáns – Wikipédia
A Replikáns egy 2001-ben készült amerikai akciófilm, amiben Michael Rooker és Jean-Claude Van Damme játszik, a produkciót Ringo Lam rendezte meg.
A replikáns - PORT.hu
Régóta keresem hogy Van Damme milyen napszemüveget visel a Replikáns c. fílmben. Ha valaki tudna ezzel kapcsolatban valamit, kérem írjon!
Replikáns | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Replikáns (2001) Kategória: Akció, Sci-fi, Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Replikáns (2001) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. Rendezői székét Ringo Lam foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Jean-Claude Van Damme, Michael Rooker, James Hutson, Paul McGillion és Mark Brandon Read.
Replikáns online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Replikáns (2001) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.


Videa. Elemzés. Magyarul. 4K Blu-ray. Filmek. iPad. Stream. Watch Free. Indavideo. 720p. Vélemények. Kritika. letöltés. Filmnézés. Download. 480p. Film online. Full Movie. Angolul. Szereplők. Teljes. BDrip. DVDrip. HD. Ingyen. Avi.1080p.. iPhone. MP4. Android