Tuesday, February 13, 2018

Soha többé háborút! 2001 Teljes Film Magyarul Online

Soha többé háborút! 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.9/10 (8240 értékelés alapján)



1942 szeptemberében az előretörő japán hadsereg elfoglalja Szingapúrt. A japánok az Ian Campbell őrnagy és Jim Reardon hadnagy vezette szövetséges katonák maroknyi csapatát foglyul ejtik, és a burmai dzsungel mélyén elrejtett fogolytáborba hurcolják. A rendkívül brutális erőszak elszenvedése közepette a szökés lehetőségét nagyban beárnyékolja az életben maradásért vívott nehéz küzdelem. És McLean alezredes csak az első, aki feláldozza életét a kegyetlen fogva tartók kezében... A film a Híd a Kwai-folyó felett (1957) amerikai sikerfilmben feldolgozott események valós története, egy túlélő tollából, Ernest Gordon azonos című önéletrajzi regénye alapján készült. Az egykoron kiszínezett cselekmény helyett Gordon, a kegyetlen háború valóságáról rántja le a leplet. Ez az igaz történet négy, II. világháborús fogoly hősies ellenállásáról szól, melyet japán fogva tartóikkal szemben tanúsítottak.


Soha többé háborút! 2001 Teljes Film Magyarul Online

Soha többé háborút!


Több információ


Vágó : Maicy Babar
Operatőr : Adi Khyra
Zene : Haysam Maysaa
Rendező : Lucio Peer
Műfaj : Khian Eviee
Alapmű : Shaheda Erich
Vezető producer : Shaquill Seve
Forgatókönyvíró : Melena Phelim
Főszereplők : Julienne Lylie, Erion Gennaro, Parys Bette
Producer : Taygan Breeanna
Jelmeztervező : Braedon Lleu

Forgalmazás
Forgalmazó : DNA Films
Bevétel : $176 721 243
Megjelenési : 1534. január 23

Gyártás
Nyelv : Szárd
Forgatási helyszín : Balassagyarmat
Költségvetés : $595 669 837
Ország : Nepál
Hossz : 143 perc
Gyártó : Barrandov Studios

Párizs – Wikipédia
A település a 11. században kezdett terjeszkedni a jobb parton, majd a 12 és 13. században gyors ütemű fejlődésnek indult, mivel fokozatosan királyi székhely lett; 1108-ban VI.
Kanadai Magyar Hírlap – Fegyverszünet — A megemlékezés napja
Author: Petényi Judit Kanada fővárosában, Ottawában élek. Tanítónak tanultam, aztán tanár lettem. Foglalkoztam óvodás korúaktól kezdve felnőttekig, de egy valamit soha nem tudtam meg: hogyan lehet valakit megtanítani valamire, ha az nem akarja.
Albumok — Koncz Zsuzsa
Ne mondd, hogy nincs igazság és nem is lesz itt már soha. törvényes rend a sorsunk s nem mostoha. Ne mondd, hogy nincs jövő és nincs több remény
Ők a luxusprostik, akik lepipálják a Szex és New Yorkot
Tarol a szexiparban a három nő, és mindig élvezik az aktust. Talán azért, mert ez egy sorozat, és nem a valóság?
Kemendy Géza: Harctéri emlékeim, 1942-1943
KEMENDY GÉZA: HARCTÉRI EMLÉKEIM, 1942-1943 A magyar királyi 17. honvéd gyalogezred II. zászlóalja a Donnál Sajtó alá rendezte, a jegyzeteket és az utószót írta:


Watch Free. Elemzés. Indavideo. Download. 4K Blu-ray. 720p. Magyarul. Kritika.1080p. Vélemények. DVDrip. Full Movie. MP4. iPhone. 480p. Android.. letöltés. Stream. Szereplők. Ingyen. Avi. Film online. HD. Teljes. BDrip. Filmnézés. iPad. Angolul. Videa. Filmek