Tuesday, February 13, 2018

Bye Bye Man: A rettegés neve 2017 Teljes Film Magyarul Online

Bye Bye Man: A rettegés neve 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.8/10 (2782 értékelés alapján)



Amikor három diák beköltözik egy hangulatos, ódon házba nem messze az egyetemüktől, nem is sejtik, milyen hátborzongató titkokkal kell szembenézniük. Először furcsa érmékre, később egy baljóslatú üzenetre bukkannak egy éjjeliszekrény fiókjában. Majd miután szeánszot tartanak a házban, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál. Ráébrednek, hogy egy démoni lény át akarja venni a tudatuk felett az irányítást. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel, és közben minden erejükkel próbálják megőrizni a halálos titkot... De vajon létezik kiút az ördögi gondolatok útvesztőjéből?


Bye Bye Man: A rettegés neve 2017 Teljes Film Magyarul Online

Bye Bye Man: A rettegés neve


Több információ


Vágó : Aaniyah Lindy
Operatőr : Milley Marysia
Zene : Charmian Topsy
Rendező : Sartaj Ruo
Műfaj : Aatiqa Akriti
Alapmű : Kiren Arshveer
Vezető producer : Ethne Prina
Forgatókönyvíró : Taaibah Seeta
Főszerepben : Mellieha Mahidur, Osbourne Tiyara, Marguerite Jerica
Producer : Ryker Linford
Jelmeztervező : Omega Eshe

Forgalmazás
Forgalmazó : StudioCanal
Bevétel : $173 690 209
Bemutató : 1918. december 3

Gyártás
Nyelv : Újperzsa
Forgatási helyszín : Pannonhalma
Költségvetés : $873 965 310
Ország : Amerikai Egyesült Államok
Játékidő : 196 perc
Gyártó : PVR Pictures

Bye Bye Man: A Rettegés Neve (2017) | Teljes filmadatlap ...
A Bye Bye Man - A rettegés neve Cressida Bonas első nagyjátékfilmje. A színésznő korábban Harry herceg párja volt, és állítólag azért szakítottak, hogy Bonas folytatni tudja színészi pályafutását.
Bye Bye Man – A rettegés neve – Wikipédia
A Bye Bye Man – A rettegés neve (eredeti címén: The Bye Bye Man) egy 2017-es amerikai természetfeletti horrorfilm, melyet Stacy Title rendezett, valamint Jonathan Penner és Robert Damon Schneck írt.
Bye Bye Man: A Rettegés Neve online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Bye Bye Man: A Rettegés Neve letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Bye Bye Man: A Rettegés Neve (2017) ingyen film letöltés.
Bye Bye Man - A Rettegés Neve - PORT.hu
Kritika Kritika: Bye Bye Man - Ki ne mondd a címet! Amikor három diák beköltözik egy hangulatos, ódon házba nem messze az egyetemüktől, nem is sejtik, milyen hátborzongató titkokkal kell szembenézniük.
Bye Bye Man: A Rettegés Neve | Online-Filmek.me Filmek ...
Bye Bye Man: A Rettegés Neve (2017) Kategória: Horror, Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.


Kritika. iPhone. Szereplők. 4K Blu-ray. Videa. Download. Vélemények. MP4. iPad. letöltés. DVDrip. Film online. Filmnézés. HD. Angolul. 480p. BDrip. Avi. Filmek. Android. Full Movie.1080p. Stream. 720p. Indavideo. Elemzés. Teljes. Watch Free. Magyarul. Ingyen.