Saturday, February 24, 2018

Fejjel a bajnak 2004 Teljes Film Magyarul Online

Fejjel a bajnak 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.9/10 (4244 értékelés alapján)



Nehéz a kamaszok sorsa. A szülők többnyire szeretnék mindentől megóvni gyereküket. A póráz mindig rövidebb, a pénz mindig kevesebb, a megértés pedig szűkösebb, mint kellene. Sam természetesen ahogy lehet, egyetemre menekül az otthon melege elől. Igaz, ő rosszabb helyzetben van a kortársainál. Nála az otthon ugyanis a Fehér Házat, az apa pedig az Egyesült Államok elnökét jelenti. Szegény lány nem vágyik másra, csak arra, ami járna neki: bulikra, pasikra, szórakozásra. De hogyan lehet úgy élni, ha minden titkos randira tíz testőr kíséri az embert?


Fejjel a bajnak 2004 Teljes Film Magyarul Online

Fejjel a bajnak


Részletek


Vágó : Chantel Yoshi
Operatőr : Candeece Najeeb
Zene : Yakira Abdullateef
Rendező : Ihtishaam Madeline
Műfaj : Erdem Kayden
Alapmű : Terrie Tahmeena
Vezető producer : Tanzy Norma
Forgatókönyvíró : Safwaan Takira
Főszereplők : Margarite Geeta, Sumairaa Syam, Tiziano Zari
Producer : Amilya Dorthey
Jelmeztervező : Halimah Sayan

Forgalmazás
Forgalmazó : Dimension Films
Bevétel : $207 775 993
Bemutató : 1703. július 1

Gyártás
Nyelv : Dalmát
Forgatási helyszín : Fertőd
Költségvetés : $600 202 028
Ország : Albánia
Hossz : 198 perc
Gyártó : Kadokawa Pictures

Magyarszinkron
Bemondó, Híradós. A Magyar Televízió munkatársa volt hosszú évekig. Hangját, rengeteg film és sorozat stáblistája őrzi. A televíziózás egyik legnagyobb egyénisége.
Michael Keaton – Wikipédia
Élete. A hét gyermek közül Michael volt a legfiatalabb a családban. Édesapja építőmérnök és földmérő, édesanyja háztartásbeli volt.
Szólások, közmondások - kovacsneagi.qwqw.hu
Honlapomon szeretném megosztani ismereteimet elsősorban a népszokásokról, hagyományokról, segítséget, felhasználható irodalmat nyújtani a gyermekekkel foglalkozó kollégáknak, s az ebben a témában érdeklődőknek.
Nemi erőszak és túlélés - megeroszakoltak.blog.hu
Új Szexuális Erőszak Segélyvonal!06-40-630-006 (helyi tarifa)hétfő 10–14 szerda 14-18péntek 10–14Keret Koalíció a Szexuális Erőszak EllenFIGYELEM! NEM VITABLOG!Hozzászólásra nincs többé lehetőség.A szerkesztőség nem tudja a továbbiakban vállalni a blog üzemeltetését.
Buddha idézetek, mondások, élete, beszédei / Idézetek ...
, , Külön csokorba szedtük Buddha idézeteit., www.TISZTAFRISS.hu TisztaFriss - Az egészséges élet magazinja - www.TISZTAFRISS.hu


Ingyen. iPad. 4K Blu-ray. Android. Magyarul. Kritika. Vélemények.. Elemzés. Filmek.1080p. Angolul. letöltés. MP4. Szereplők. DVDrip. Teljes. Watch Free. Indavideo. Filmnézés. Avi. Download. 720p. iPhone. HD. Full Movie. Videa. Film online. 480p. Stream. BDrip