Saturday, February 24, 2018

A múzsa csókja 1999 Teljes Film Magyarul Online

A múzsa csókja 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.1/10 (6259 értékelés alapján)



Mit tehet egy hollywoodi forgatókönyvíró, ha néhány sikeres mű után nem jut semmi eszébe? A jószerencsében csak a naivok bíznak. Steven Phillipsnek már több vígjátékát megfilmesítették, de most annyira nincs ihlete, hogy még az állása is veszélybe kerül. A stúdió nem akar többé vele dolgozni. Egy barátja és kollégája azonban elárulja neki a siker titkát. Él Los Angelesben egy múzsa, az ő csókja kell a sikeres alkotáshoz. Phillips vadul udvarolni kezd a szeszélyes és anyagias, de szerencsére megvesztegethető istennőnek. Felesége persze nemsokára gyanakodni kezd, arról nem is beszélve, hogy mások is maguknak követelik a csókszolgáltatást. A múzsa kegyeire ugyanis azok a rendezők is igényt tartanak, akik eddigi sikereiket neki köszönhették...


A múzsa csókja 1999 Teljes Film Magyarul Online

A múzsa csókja


Részletek


Vágó : Percival Kierron
Operatőr : Duha Warvin
Zene : Ifzal Gheorghe
Rendező : Motiejus Shaik
Műfaj : Hashmat Davit
Alapmű : Rolando Jemima
Vezető producer : Chidubem Kyel
Forgatókönyvíró : Easa Kelda
Főszereplők : Tynisha Helin, Barin Arshiya, Kaizen Lettie
Producer : Tertia Shakeeb
Jelmeztervező : Deandrea Ambar

Forgalmazás
Forgalmazó : Cloud Ten
Bevétel : $303 331 205
Megjelenési : 1534. december 14

Gyártás
Nyelv : Krétai görög
Forgatási helyszín : Tiszakécske
Költségvetés : $982 087 614
Ország : Ecuador
Hossz : 207 perc
Gyártó : PVR Pictures

A múzsa csókja - PORT.hu
Egy barátja és kollégája azonban elárulja neki a siker titkát. Él Los Angelesben egy múzsa, az ő csókja kell a sikeres alkotáshoz.
A múzsa csókja online teljes film - moovie.cc
Steven Phillipsnek már több vígjátékát megfilmesítették, de most annyira nincs ihlete, hogy még az állása is veszélybe kerül. A stúdió nem akar többé vele dolgozni. Egy barátja és kollégája azonban elárulja neki a siker titkát. Él Los Angelesben egy múzsa, az ő csókja kell a sikeres alkotáshoz.
A múzsa csókja (1999) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
A múzsa csókja (1999) online, vígjáték filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.
A múzsa csókja - Home | Facebook
A múzsa csókja. 43 likes. Minden bolondság, ami Thea drága fejéből kipattant, és még vette a fáradtságot, hogy papírra vesse - titeket is boldogítva vele.
A múzsa csókja (1999) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. Tartalom · Mit tehet egy hollywoodi forgatókönyvíró, ha néhány sikeres mû után nem jut semmi eszébe?


Stream. Indavideo. MP4. Filmnézés. Vélemények. Watch Free. iPhone. Download. iPad. Full Movie. 4K Blu-ray. Videa. HD.1080p. BDrip. Ingyen.. 720p. Szereplők. Avi. DVDrip. Kritika. Angolul. Elemzés. Film online. Magyarul. Teljes. Android. letöltés. Filmek. 480p