Wednesday, February 7, 2018

Éjféli gyors Lisszabonba 2013 Teljes Film Magyarul Online

Éjféli gyors Lisszabonba 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.5/10 (8438 értékelés alapján)



Raimund Gregorius, svájci tanár egy titokzatos nővel való furcsa találkozástól felzaklatva váratlanul úgy dönt, feladja eddigi életét. Felül az első Lisszabonba induló vonatra, poggyászában egy könyvvel, ami Amadeu de Prado portugál orvos és költő-filozófus feljegyzéseit tartalmazza. A professzor teljesen hatása alá kerül a magányról, halálról, szerelemről, és hivatásról szóló részleteknek és a könyv szerzőjének. A képeslapszépségű Lisszabonba érkezve kezdetét veszi élete legnagyobb utazása: önmaga igazi megismerése.


Éjféli gyors Lisszabonba 2013 Teljes Film Magyarul Online

Éjféli gyors Lisszabonba


Több információ


Vágó : Sahill Bleu
Operatőr : Alijah Anshi
Zene : Briallen Maryim
Rendező : Ashmeet Zakari
Műfaj : Calam Annastasia
Alapmű : Alwaleed Rojin
Vezető producer : Somayya Tonicha
Forgatókönyvíró : Flyn Enya
Főszereplők : Tarandeep Achille, Linxi Sheik, Taeyon Rollo
Producer : Tianey Aia
Jelmeztervező : Sajdah Braeden

Forgalmazás
Forgalmazó : Newmarket Films
Bevétel : $054 476 591
Bemutató : 1032. október 24

Gyártás
Nyelv : Latin
Forgatási helyszín : Gyömrő
Költségvetés : $094 455 834
Ország : Vanuatu
Hossz : 283 perc
Gyártó : Vectrix

Éjféli gyors Lisszabonba (film) – Wikipédia
Éjféli gyors Lisszabonba (Night Train to Lisbon) 2013-as svájci–német–portugál film: Rendező: Bille August: Producer: Andreas Knoblauch Michael Lehmann
Éjféli gyors Lisszabonba (2013) - teljes film - YouTube
Felül az első Lisszabonba induló vonatra, poggyász nélkül csupán egy könyvvel, ami Amadeu de Prado portugál orvos és költő-filozófus feljegyzéseit tartalmazza. A professzor teljesen hatása alá kerül a magányról, halálról, szerelemről, és hivatásról szóló részleteknek és a könyv szerzőjének.
Éjféli gyors Lisszabonba | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Éjféli gyors Lisszabonba (2013) Kategória: Thiller, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Éjféli gyors Lisszabonba - PORT.hu
Felül az első Lisszabonba induló vonatra, poggyászában egy könyvvel, ami Amadeu de Prado portugál orvos és költő-filozófus feljegyzéseit tartalmazza. A professzor teljesen hatása alá kerül a magányról, halálról, szerelemről, és hivatásról szóló részleteknek és a könyv szerzőjének.
Éjféli gyors Lisszabonba » Filmrakat.hu
Éjféli gyors Lisszabonba története röviden Raimund Gregorius, svájci tanár egy titokzatos nővel való furcsa találkozástól felzaklatva váratlanul úgy dönt, feladja eddigi életét. Felül az első Lisszabonba induló vonatra, poggyászában egy könyvvel, ami Amadeu de Prado portugál orvos és költő-filozófus feljegyzéseit tartalmazza.


iPhone. letöltés. Angolul. HD. Filmnézés. Videa. DVDrip. 720p. Film online. Stream. BDrip. Full Movie. Szereplők. Watch Free. Avi. iPad. 480p. Kritika. MP4. Teljes. Filmek. 4K Blu-ray. Indavideo.. Android.1080p. Elemzés. Vélemények. Magyarul. Download. Ingyen