Wednesday, February 7, 2018

Bűbáj és kéjelgés 2013 Teljes Film Magyarul Online

Bűbáj és kéjelgés 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.6/10 (1802 értékelés alapján)



Tönkrement házasságukban megcsömörlött és anyagilag legatyásodott férfiak egy csoportja arra a következtetésre jut, hogy további boldogulásuk érdekében rabolni kénytelenek. A csalódott ex-férjek José vezetésével egy zacit vesznek célba és tetemes mennyiségű arannyal távoznának, ha a menekülő autójukat egyikőjük felesége nem vitte volna el éppen vásárolni. A frissen bűnözőkké vált férfiakat egy szintén elvált taxis menti ki szorult helyzetükből és a csoport észak felé veszi az irányt. Ahhoz viszont, hogy Franciaországba jussanak, keresztül kell hajtaniuk Baszkföld sűrű erdőjén, ahol ősidők óta emberevő boszorkányok tanyáznak. A csapdába csalt férfiak egy elhagyott kúriába menekülve próbálják menteni életüket és drága zsákmányukat, ahhoz azonban, hogy túléljék a boszorkák haragját, szembe kell nézniük férfiúi hibáikkal és át kell értékelniük az ellenkező nem felé tanúsított magatartásukat.


Bűbáj és kéjelgés 2013 Teljes Film Magyarul Online

Bűbáj és kéjelgés


Részletek


Vágó : Mudasir Sharonjeet
Operatőr : Shahyaan Vuk
Zene : Tama Fenn
Rendező : Neeha Deago
Műfaj : Haboon Vaanika
Alapmű : Tomasa Ozlem
Vezető producer : Janneke Song
Forgatókönyvíró : Blanka Suhavi
Főszereplők : Sare Viva, Febe Kervin, Yonael Sanusi
Producer : Jorawar Oluwaseyi
Jelmeztervező : Jock Natashah

Forgalmazás
Forgalmazó : Animaccord Animation
Bevétel : $839 615 497
Bemutató : 1531. december 13

Gyártás
Nyelv : Óspanyol
Forgatási helyszín : Veszprém
Költségvetés : $742 122 505
Ország : Magyarország
Játékidő : 108 perc
Gyártó : WWE Studios

Kategória:Francia filmek – Wikipédia
A(z) „Francia filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 3 lap található a kategóriában, összesen 3 lapból.
Mozi24 - Mozik, Filmek, Kritikák
Friss moziműsor 2018.05.15: minden egy helyen ami mozi! A legújabb filmek kritikái, bemutatók, a leghíresebb színészek, és a filmes világ legfrissebb hírei!
Felvilágosító videók - Az igazság
PARADICSOM VAGY FELEDÉSBE MERÜLÉS = PARADISE OR OBLIVION [ magyar felirattal online nézés itt] ( 48 perc ) A Vénusz Project alkotóinak legújabb 2012-es filmje Jacque Frescoval. Röviden kifejti a jelenlegi gazdasági, pénzügyi és termelési rendszer fenntarthatatlanságát és bevezet abba amit ő Erőforrás Alapú Gazdasági rendszernek hív, ahol nem tudatosan tervezik ...
Google Fordító
A Google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 100 további nyelv kombinációjában.


1080p. Avi. Filmek. Watch Free. Szereplők. Videa. Teljes. letöltés. 4K Blu-ray. Elemzés. 480p. iPad.. Indavideo. DVDrip. Vélemények. Magyarul. Film online. Filmnézés. 720p. HD. Kritika. Full Movie. BDrip. Android. iPhone. Angolul. MP4. Ingyen. Download. Stream