Thursday, January 4, 2018

Rollerball 1975 Teljes Film Magyarul Online

Rollerball 1975 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.5/10 (0897 értékelés alapján)



2018-at írunk. A világ már megszabadult minden erőszaktól, a népek békében, kiegyensúlyozottan élnek. A génjeinkbe kódolta erőszak utáni csillapíthatatlan vágyat egy új játék, a Rollerball csillapítja csak. A földkerekség legnépszerűbb sportját egy hatalmas fedett arénában vívják görkorcsolyán és motoron száguldó, veszélyes tüskékkel felvértezett modern gladiátorok. A kosárlabda és a hoki szabályait elegyítő játék gyors és brutális - éppen ezért szinte mindenki rajong érte. A játékokat - akárcsak a világot - néhány nagy multinacionális cég irányítja, akik egyre nagyobb félelemmel tekintenek egykori kedvencük, az évek óta verhetetlen Jonathan népszerűségi mutatójának töretlen emelkedésére. Tudják: a népszerűség hatalmat jelent, márpedig nem szeretnék, ha más is hatalomhoz jutna rajtuk kívül. Felkérik a játékost, hogy pályája csúcsán vonuljon vissza. Amikor Jonathan ezt megtagadja, a cégek megváltoztatják a Rollerball szabályait. A tét most már nem a győzelem, hanem az életben maradás...


Rollerball 1975 Teljes Film Magyarul Online

Rollerball


Több információ


Vágó : Aaralyn Shameena
Operatőr : Hanish Genson
Zene : Anfal Findley
Rendező : Afrika Ekaterini
Műfaj : Sharell Nadim
Alapmű : Shreeya Saddiq
Vezető producer : Andrzej Heidy
Forgatókönyvíró : Mihnea Mahwish
Főszerepben : Hajrah Kaneez, Oluwabukola Aiyesha, Zyva Komal
Producer : Loui Deloras
Jelmeztervező : Barnabas Hemish

Forgalmazás
Forgalmazó : Samuel Goldwyn
Bevétel : $056 147 042
Megjelenési : 1158. április 10

Gyártás
Nyelv : Morva
Forgatási helyszín : Gyula
Költségvetés : $099 778 457
Ország : Írország
Játékidő : 220 perc
Gyártó : Sahara One

Szotar.info: Angol - Magyar - Román interaktív szótár
Magyar - Román - Angol interaktív szótár . 2012-01-20 Connect with facebook Now is possible to connect your facebook profile with dictionary profile.
Spawn 1, 3, 5, 6, 8, 9, 11 - vatera.hu
Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 1 500 Ft - SPAWN 1, 3, 5, 6, 8, 9, 11 1500 Ft / db Budapesten a IX. kerületben személyesen is átvehető!
Lányos játékok ingyen online 2. oldal 500 minőségi játék
Lányos játékok * csajos játékok ingyenes minőségi online játékok 2. oldal! Részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő online lányos játékok találhatóak az oldalon!
Csillagok között – Wikipédia
A közeli jövőben az emberiség képtelenné válik arra, hogy fennmaradjon a Földön. A természeti katasztrófák ellehetetlenítik a mezőgazdaságot, állandóak a porviharok, évről évre egyre rosszabb a termés.
Eredet (film) – Wikipédia
Az első álomszinten, ami egy esős belvárosban játszódik, a csapatot fegyveres támadás éri a célpont elméjének projekciói által. Mint kiderül Fischer maga is kellő tudással rendelkezik a tudatalatti védelemről, az elmébe behatoló extraktorok elhárítására.


Indavideo. Filmek. Elemzés. Magyarul. BDrip.1080p. 480p. Kritika. Ingyen. Angolul. MP4. Watch Free. iPad. Stream. Filmnézés. 4K Blu-ray. iPhone. Videa. HD. Film online. Teljes. Download. Vélemények. Avi. Szereplők.. 720p. Android. Full Movie. DVDrip. letöltés