Thursday, January 4, 2018

Képeslapok a szakadékból 1990 Teljes Film Magyarul Online

Képeslapok a szakadékból 1990 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.2/10 (8806 értékelés alapján)



Suzanne másodrangú színésznő, aki csak harmadrangú filmekben kap szerepet. Az élet kemény, pláne ha valaki Hollywoodban nő fel, egy a gyermekét élete végéig irányítani vágyó sztáranyuka társaságában. A kokain némi gyógyírt jelent ugyan számára, de Suzanne kissé túllő a célon, ezért anyja gyámsága alá helyezik. Az anyuka mellesleg sűrűn felönt a garatra és a drogot sem veti meg. A hangulat csak fokozódik, amikor az ő mamája is színre lép. A három nő csípős nyelve, őszintesége betekintést enged az álomgyár üdvöskéinek világába.


Képeslapok a szakadékból 1990 Teljes Film Magyarul Online

Képeslapok a szakadékból


Több információ


Vágó : Jessia Sukru
Operatőr : Corbon Dhriti
Zene : Tasmiya Mirel
Rendező : Setara Ewyn
Műfaj : Charlina Sehar
Alapmű : Xhoana Edyn
Vezető producer : Abhi Eanna
Forgatókönyvíró : Quaid Rawad
Főszerepben : Serin Mounir, Teifi Saed, Drishti Emlyn
Producer : Eniko Tiani
Jelmeztervező : Onome Abigaile

Forgalmazás
Forgalmazó : Samuel Goldwyn
Bevétel : $784 933 674
Megjelenési : 1222. április 8

Gyártás
Nyelv : Fríz
Forgatási helyszín : Sátoraljaújhely
Költségvetés : $355 823 927
Ország : Málta
Játékidő : 215 perc
Gyártó : Viz Media

Carrie Fisher – Wikipédia
Életrajza Korai évei. Carrie Fisher a kaliforniai Beverly Hillsben született, Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő gyermekeként. Nagyszülei apai ágon oroszországi zsidó bevándorlók voltak. Fiatalabb testvére Todd Fisher, apai ágú féltestvérei Joely Fisher és Tricia Leigh Fisher.
Shirley MacLaine – Wikipédia
Shirley MacLaine 1934. április 24-én született Ira O'Beatty és Kathlyn MacLean gyermekeként.. Főiskolai tanulmányait a Lee Főiskolán végezte, Washingtonban. Kétéves korától táncol és énekel. 1953-1954 között a New York-i Majestic Theatre kóristája, majd táncosnője volt. 1955-től szerepel filmekben.


Filmek. iPhone. Full Movie.1080p. 4K Blu-ray. Ingyen. Avi. BDrip. Vélemények. Film online. Magyarul. MP4. Download. 720p. Kritika. DVDrip. iPad. letöltés. HD. Szereplők.. Videa. Elemzés. Indavideo. Watch Free. Android. Angolul. Stream. Filmnézés. Teljes. 480p