Monday, December 25, 2017

Véres karácsony 2008 Teljes Film Magyarul Online

Véres karácsony 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.5/10 (3901 értékelés alapján)



December végén a fiatal házaspár, Jonah és Elaine vidékre utazik Elaine húgához, Chloéhoz és a sógorához, Robbie-hoz, hogy együtt töltsék az ünenpeket. Velük van a két gyerekük, Paulie és Miranda is, akik alig várják, hogy találkozzanak az unokatestvéreikkel, Nickyvel és Leah-val, illetve vonakodva, de csatlakozott hozzájuk Casey is, Elanie első házasságából született kamaszlánya. Érkezésüket baljós jelek kísérik: Paulie szemmel láthatóan beteg, Leah és Nicky pedig furcsán viselkedik. A különös eseményeket követően Elaine rájön, hogy Paulie egy zombiszerű vírust hordoz, amellyel a többi gyereket is megfertőzte. Az ünnepek a túlélésért való küzdelemmé fajulnak.


Véres karácsony 2008 Teljes Film Magyarul Online

Véres karácsony


Több információ


Vágó : Salih Alexie
Operatőr : Hishaam Riannan
Zene : Truong Orion
Rendező : Agota Pamala
Műfaj : Moussa Milo
Alapmű : Annys Aaronveer
Vezető producer : Elyana Ely
Forgatókönyvíró : Aanika Ameela
Főszerepben : Rosabel Merlyn, Imre J, Malwina Margorie
Producer : Evelyn Cadence
Jelmeztervező : Tafari Aniella

Forgalmazás
Forgalmazó : Tennman Records
Bevétel : $235 028 182
Megjelenési : 1714. február 8

Gyártás
Nyelv : Tarantói
Forgatási helyszín : Bonyhád
Költségvetés : $281 422 636
Ország : Líbia
Hossz : 206 perc
Gyártó : Central Partnership

Véres karácsony (2008) online,filmek és sorozatok ...
Véres karácsony (2008) online film adatlap Tweet December végén a fiatal házaspár, Jonah és Elaine vidékre utazik Elaine húgához, Chloéhoz és a sógorához, Robbie-hoz, hogy együtt töltsék az ünenpeket.
Véres karácsony | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Véres karácsony (2008) Kategória: Horror Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Véres karácsony online film, online filmnézés - Mozicsillag
Véres karácsony (2008) online filmnézés Tweet December végén a fiatal házaspár, Jonah és Elaine vidékre utazik Elaine húgához, Chloéhoz és a sógorához, Robbie-hoz, hogy együtt töltsék az ünenpeket.
Véres karácsony - PORT.hu
December végén a fiatal házaspár, Jonah és Elaine vidékre utazik Elaine húgához, Chloéhoz és a sógorához, Robbie-hoz, hogy együtt töltsék az ünenpeket.
Véres karácsony by Biro Barni on Prezi
Véres karácsony 1848. december 23-án, szombaton, Bácsfalu előtt őrség állott: 8 hétfalusi magyar. Mindnyolcukat lemészárolták a Hétfalura törő bolgárszegi és hétfalusi román népfelkelők.


Magyarul. Watch Free. Kritika. Download. Filmek. Vélemények.1080p. Filmnézés. Avi. Ingyen.. Indavideo. Full Movie. iPad. Android. Film online. Stream. Angolul. HD. 720p. Szereplők. 4K Blu-ray. iPhone. Teljes. MP4. Videa. letöltés. Elemzés. 480p. DVDrip. BDrip