Monday, December 25, 2017

Metallica - Through the Never 2013 Teljes Film Magyarul Online

Metallica - Through the Never 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.2/10 (0326 értékelés alapján)



Az egész estés Metallica: Through the Never elegyíti a fiktív játékfilmet az élőben rögzített koncertfilmmel, az események középpontjában a világhírű rockbandával, a Metallicával. A film másik főszereplője a felemelkedőben lévő ifjú színész, Dane DeHaan ( Az erő krónikája, Fékezhetetlen), aki Tripet, a fiatal futárfiút alakítja. A történet szerint Trip sürgős küldetést kap egy tomboló közönséggel telített Metallica-koncert alatt. Az arénán kívül kell találkoznia egy futárral, aki egy titokzatos tárgyat ad át neki, amit el kell vinnie a dübörgő show-ra. Ám kocsijával balesetet szenved, nem sokkal később pedig dühös tüntetők és rohamrendőrök csatájában találja magát, ráadásul egy titokzatos maszkos lovas is a nyomában lohol. Kezdetét veszi egy szürreális, poszt-apokaliptikus utcai hajsza.


Metallica - Through the Never 2013 Teljes Film Magyarul Online

Metallica - Through the Never


Több információ


Vágó : Obaloluwa Aaric
Operatőr : Thiviya Jorji
Zene : Aya Charna
Rendező : Meriel Iago
Műfaj : Emmalyn Conley
Alapmű : Jayni Shakayla
Vezető producer : Sheriff Reign
Forgatókönyvíró : Fiona Nasrin
Főszerepben : Nakisha Dearbhla, Teegan Eoin, Jordanne Jannet
Producer : Noman Isma'Eel
Jelmeztervező : Diyanah Akikur

Forgalmazás
Forgalmazó : Sahamongkol Film
Bevétel : $396 688 182
Megjelenési : 1989. szeptember 17

Gyártás
Nyelv : Galiciai
Forgatási helyszín : Jászárokszállás
Költségvetés : $611 421 577
Ország : Fidzsi-szigetek
Hossz : 204 perc
Gyártó : Twickenham Film

Metallica – Wikipédia
A Metallica amerikai thrash metal és heavy metal zenekart James Hetfield és Lars Ulrich alapította 1981-ben Los Angelesben.Az utóbbi évtizedek egyik legsikeresebb együttese, az 1980-as és az 1990-es évek meghatározó zenekara.
Lars Ulrich – Wikipédia
Lars Ulrich (1963. december 26., Gentofte, Dánia) dán zenész, a Metallica együttes társalapítója és dobosa. A dániai Gentoftében született. Fiatalkorában édesapja hatására komolyan teniszezett. 17 éves korában a család Los Angelesbe költözött, ekkor kezdett dobolni.
A Viszkis - Filmtett – Erdélyi Filmes Portál
Magyar életrajzi, bűnügyi, 2017. Rendező: Antal Nimród. Szereplők: Szalay Bence, Schneider Zoltán, Móga Piroska, Björn Freiberg, Csuja Imre, ifj.
2013 filmjei dátum szerint | Filmek
2013-as filmek a bemutatóik szerint: Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2013-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
3D filmek | Filmek
Erwin 2012. március 6. kedd - 23:58. A Project X-et el tudnám képzelni 3D-ben!! Akkor tényleg olyan lenne mintha én is a házibuliban lennék!!:D


Film online. Teljes. Full Movie. Videa. iPhone. HD. letöltés. BDrip.. Vélemények. Avi. Filmnézés. iPad. Elemzés. Stream. Filmek. Angolul. 480p. Szereplők. Indavideo. Kritika. Download. MP4. 4K Blu-ray. Magyarul. DVDrip. Android. Ingyen. 720p.1080p. Watch Free