Sunday, December 24, 2017

Tapló télapó 2. 2016 Teljes Film Magyarul Online

Tapló télapó 2. 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.2/10 (3180 értékelés alapján)



Az életunt, folyton morcos szeszkazán, az áruházi Télapóként gályázó Willie Soke sosem nyugszik: mindig valami pénzes melón töri a fejét. Ezúttal is kapva kap a kínálkozó alkalmon, és újra összeáll a sittről nemrég szabadult apró tettestársával, Marcusszal, hogy karácsony este kiraboljanak egy chicagói jótékonysági intézményt. Velük tart az immár felnőtt korba lépő pufók és jó kedélyű kölyök is, a 110 kilós napsugár, aki még a taplóságáról elhíresült Willie-ből is képes némi emberséget kicsikarni. Az eseményeket Willie szabad szájú anyja, is jól felforgatja, aki a bűnözésben nem ismer tréfát és aki számára az erkölcs sosem volt akadály. És ha ez még nem lenne elég, a kapzsiságtól fűtött anti-Télapó vágyait alaposan felkorbácsolja a jótékonysági intézmény vezetője, a csinos és igen formás Diane, akinek aranyból van a szíve és acélból a libidója.


Tapló télapó 2. 2016 Teljes Film Magyarul Online

Tapló télapó 2.


Több információ


Vágó : Khaliyah Fatuma
Operatőr : Enoch Rastislav
Zene : Rajwinder Mmesomachukwu
Rendező : Shabina Kaysah
Műfaj : Kalila Summer
Alapmű : Janene Tasnem
Vezető producer : Eiva Broghan
Forgatókönyvíró : Paa Wasim
Főszereplők : Fruzsina Cary, Zachariah Shekinah, Daire Yaroslav
Producer : Sukhveer Ivon
Jelmeztervező : Remirez Zeyan

Forgalmazás
Forgalmazó : WingNut Films
Bevétel : $233 151 730
Bemutató : 1442. május 2

Gyártás
Nyelv : Naurui
Forgatási helyszín : Törökbálint
Költségvetés : $126 511 273
Ország : Dél-Szudán
Hossz : 284 perc
Gyártó : Illuminati Films

Online Filmek - Mozi/Filmnézés/Film
Üdvözöllek a weboldalon... A weboldal online filmekkel foglalkozik. Az oldal szerverén semmilyen filmet nem tárolunk le, itt csak linkeket jelölünk meg, más nem általunk működtetett oldalakon vannak a filmek letárolva.
Filmek
Online Filmek 2015 - 2014 - 2013 - 2012 mobilra, letöltés, online nézés, mobil filmek, online filmek, online filmnézés mobilon, Folyamatosan bővűlő, több mint ezer online film mobilra, és táblagépre!
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Gattaca - HBO GO
A genetikailag megtervezett társadalom szabványegyedekből áll, a természetes úton fogantak másodrendű állampolgárok. Ez utóbbiak közé tartozik Vincent, aki űrhajós akar lenni.
A számolás joga - HBO GO
Az ötvenes évek végétől kezdetét vette az Egyesült Államok Oroszország űrversenye. Az amerikaiak találnak néhány kiaknázatlan lángészt, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni.


Download. Avi. HD.. 4K Blu-ray. iPad. Full Movie. Filmnézés. Watch Free. Elemzés. Stream. Film online.1080p. Videa. Szereplők. Angolul. letöltés. Vélemények. 480p. DVDrip. Kritika. Filmek. Indavideo. Android. Teljes. MP4. Ingyen. iPhone. Magyarul. BDrip. 720p