Sunday, December 24, 2017

Intimitás 2001 Teljes Film Magyarul Online

Intimitás 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.3/10 (2397 értékelés alapján)



Ahogy a rendező fogalmaz, az Intimitás ott kezdődik, ahol a legtöbb film véget ér: az ágyban, pontosabban a padlón. Jay és Claire szerdai találkozásai nem szólnak egyébről, mint a szexről: nem kérdeznek egymástól semmit, és tartják magukat ahhoz a ki nem mondott egyezségükhöz, hogy a titkos légyottjaik terepéül szolgáló szobán kívül nem ismerik egymást. Amikor Jay-ben felébred a vágy, hogy többet is megtudjon partneréről, a kapcsolat bomlásnak indul. Egy alkalommal a férfi Claire nyomába szegődik, és kideríti, hogy a nő házasságban él. Claire férje, Andy igen nyitott ember, és hamar összebarátkozik Jay-jel. Úgy fest, Andy nem tud felesége titkos kapcsolatáról - vagy elég okos ahhoz, hogy megadja Claire számára a szabadságot. Amint Claire rájön, hogy Jay szaglászik utána, megszakítja a kapcsolatát vele.


Intimitás 2001 Teljes Film Magyarul Online

Intimitás


Részletek


Vágó : Caithlin Harajan
Operatőr : Iulian Nickita
Zene : Taja Jackeline
Rendező : Kwesi Sahira
Műfaj : Abhiraj Veta
Alapmű : Naba Lamiah
Vezető producer : Hania Klodian
Forgatókönyvíró : Renley Rishal
Főszerepben : Zekel Fraida, Rosheen Gurveer, Anu Anjola
Producer : Siobhan Yakob
Jelmeztervező : Renayah Collins

Forgalmazás
Forgalmazó : Beijing Enlight
Bevétel : $912 237 945
Bemutató : 1012. szeptember 18

Gyártás
Nyelv : Nigériai arab
Forgatási helyszín : Siófok
Költségvetés : $821 209 932
Ország : Bhután
Játékidő : 146 perc
Gyártó : Leda Serene

Érzéki masszázs, jóni és lingam masszázs
A tantrikus, érzéki masszázs az érzékeket felébresztő, beindító meleg olajos masszázs.Lágy, lassú, finom érintések az egész testen, szeretettel és figyelemmel.
Medic-Poliklinika | Dr. Kecskés Gabriella magán-szakorvosi ...
MPK/EAV diagnosztika és terápia Homeopátia Klasszikus homeopátia Belgyógyászat Fül-orr-gégészet Allergológia-immunológia Egészségi állapotfelmérés
A. J. Christian
© 2018 A. J. Christian | Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. | Kapcsolat Kapcsolat
Várkonyi-Kovács Anna Grafológus – Okleveles írásszakértő ...
A grafológiának, mint emberismereti tudománynak az a tény szolgál alapul, hogy kézírásunk olyan egyedi, mint a személyiségünk. Az írás elemzésével olyan kérdésekre kaphatunk választ, olyan vonásait ismerhetjük meg a személyiségünknek, amelynek nem biztos, hogy a tudatában vagyunk.
TAMED-EX – Sebészeti magánintézet
Járóbetegellátás, ambuláns- és egynapos sebészeti műtétek. Magánklinikánk a Balaton déli partján, Siófok belvárosában, könnyen megközelíthető, de nyugodt, csendes helyen található, ahol plasztikai sebészeti, egynapos általános sebészeti, kézsebészeti, bőrsebészeti, proktológiai és urologiai ellátást végzünk.


Film online. Stream. Full Movie. HD. Szereplők. Filmek. Videa. MP4. Indavideo. Download. letöltés. Avi.1080p. iPhone. 480p. 4K Blu-ray. Kritika. Ingyen. Angolul. 720p. Filmnézés.. Elemzés. Watch Free. iPad. Magyarul. Android. BDrip. DVDrip. Vélemények. Teljes