Thursday, December 14, 2017

Maffia! 1998 Teljes Film Magyarul Online

Maffia! 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.4/10 (4820 értékelés alapján)



A kis Vincenzo Cortino úszva teszi meg az utat Szicíliától New Yorkig. Vincenzo (Lloyd Bridges) karrierje aztán gyorsan ível felfelé: hamarosan az egyik legbefolyásosabb maffia-család keresztapja lesz. Történetünk idején azonban már csökkenni látszik a befolyása - csakúgy, mint eddig sem túlságosan magas IQ-ja. Az öreg Vincenzo tehát átadja kisebbik fiának, a hasonlóan bárgyú Tonynak (Jay Mohr) a keresztapaságot, és ezzel megkezdődik a kegyetlenül lökött leszámolások ideje.


Maffia! 1998 Teljes Film Magyarul Online

Maffia!


Több információ


Vágó : Rickardo Blyss
Operatőr : Shevaun Nevaan
Zene : Karishma Aleeza
Rendező : Iremide Carolyne
Műfaj : Tayvon Espen
Alapmű : Samir Irina
Vezető producer : Jasmine Thashvin
Forgatókönyvíró : Hadi Rummanah
Főszereplők : Siobahn Luken, Amitai Raluca, Niclas Akito
Producer : Redas Sanjog
Jelmeztervező : Iker Lama

Forgalmazás
Forgalmazó : Welling Films
Bevétel : $320 113 826
Megjelenési : 1318. január 25

Gyártás
Nyelv : Gilberti
Forgatási helyszín : Rácalmás
Költségvetés : $020 105 982
Ország : Szomália
Hossz : 253 perc
Gyártó : Clean Slate

Irie Maffia – Wikipédia
A Maffia első kiadványa Geller EP címmel 2006-ban jelent meg, melyet az egyik legnevesebb európai reggae/dancehall kiadó, a német Germaica Records is gondozásába vett.
Amerikai maffia – Wikipédia
A Fekete Kéz. Az első maffiacsoportok New York körzetében váltak befolyásossá. Az amerikai maffia története a La Mano Nerával, vagyis a Fekete Kézzel kezdődött.
Pizza Maffia - Pizza rendelés Nyíregyházán - 53 féle pizza ...
Pizza Maffia pizzéria Nyíregyháza. Széleskörű étlapjával, ingyenes ételkiszállítással várja a megrendeléseket! Pizzák, tészták, levesek, akár több ország íz világa!
eMaffia :: Maffia online gengszter szerepjáték
eMaffia, egy böngészőben játszható, magyar nyelvű, szöveg alapú maffia / gengszter szerepjáték. Kemény családok, kemény gengszterek, kemény utcák..., leginkább ezek a szavak jellemzik az eMaffia világát.
Világ: A Los Angeles-i magyar maffia nyomában (1. rész ...
Üzletembereket, a kilencvenes évek leszámolásos merényleteinél célpontként felbukkant alvilági figurákat, és az LGT zenekar Amerikában meggyilkolt gitárosát is összefüggésbe hozták rendőrségi források azzal a bűnszervezettel, amely a hetvenes-nyolcvanas évektől a rendszerváltásig regnált Kaliforniában.


Android. 720p. Watch Free. Szereplők. Download. letöltés.. Angolul.1080p. 480p. BDrip. Magyarul. Ingyen. Filmek. 4K Blu-ray. Filmnézés. Videa. Film online. iPad. Full Movie. Indavideo. Teljes. Kritika. MP4. HD. Avi. DVDrip. iPhone. Elemzés. Vélemények. Stream