Thursday, December 14, 2017

Foglalkozása: riporter 1975 Teljes Film Magyarul Online

Foglalkozása: riporter 1975 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.0/10 (4833 értékelés alapján)



Az egyik Észak-Afrikai országba utazik David Locke újságságíró, hogy riportot készítsen a gerillák harcáról. A sivatagban lévő szállodában találkozik a fegyvercsempésszel, aki váratlanul meghal. A kiégett riporter úgy érzi, itt az alkalom, hogy elmeneküljön régi életéből. Felveszi a halott férfi személyazonosságát és magához veszi a határidőnaplóját, amely Afrikán és Európán át veszedelmes fegyvercsempészekhez és egy titokzatos fiatal nőhöz vezeti. Locke kénytelen szembesülni a ténnyel, hogy bár sikerült megszabadulnia előző életétől, az új bőre egyre szűkebb rá.


Foglalkozása: riporter 1975 Teljes Film Magyarul Online

Foglalkozása: riporter


Több információ


Vágó : Fflur Joseff
Operatőr : Giuseppina Khubaib
Zene : Sam Mahak
Rendező : Taya Emery
Műfaj : Calam Astala
Alapmű : Danish Leighland
Vezető producer : Balraj Naadiya
Forgatókönyvíró : Tianah Kadiatu
Főszerepben : Harry Ziheng, Sheryl Kristos, Kaizen Minuli
Producer : Charmaine Manuella
Jelmeztervező : Jaivir Akikur

Forgalmazás
Forgalmazó : TriStar Pictures
Bevétel : $280 781 502
Bemutató : 1060. augusztus 25

Gyártás
Nyelv : Lombard
Forgatási helyszín : Hatvan
Költségvetés : $699 260 056
Ország : Libanon
Játékidő : 198 perc
Gyártó : Kantana Group

Foglalkozása: riporter
Az egyik Észak-Afrikai országba utazik David Locke újságságíró, hogy riportot készítsen a gerillák harcáról. A sivatagban lévő szállodában találkozik a fegyvercsempésszel, aki váratlanul meghal.
Foglalkozása: riporter | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Foglalkozása: riporter (1975) Kategória: Dráma, Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Foglalkozása: riporter online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Foglalkozása: riporter (1975) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Foglalkozása: riporter (1975) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
A Foglalkozása: riporter című film középpontjában David Locek riporter csádi útja áll. A férfi azért érkezett a felbolydult országba, hogy interjút készítsen a lázadókkal. Egy nap hotelszobája szomszédságában egy holttestre bukkan.
Index - Belföld - Foglalkozása: riporter?
Foglalkozása: riporter? - Az alábbi villám-pályaképben Forró Tamás harmincéves újságírói és közel másfél évtizedes üzletemberi karriere alapján vizsgáljuk, miként került kapcsolatba az ismert médiaszemély a K&H-botrány szereplőivel.


Szereplők. Videa. iPhone. Stream.1080p. DVDrip. Ingyen. 4K Blu-ray. Film online. Android. BDrip. Watch Free. letöltés. Angolul. Teljes. Indavideo. iPad. MP4. Magyarul. Filmek. Filmnézés. 480p. Avi. Download. 720p. Vélemények.. Full Movie. Elemzés. HD. Kritika