Friday, December 15, 2017

Görögbe fogadva 2009 Teljes Film Magyarul Online

Görögbe fogadva 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.8/10 (7452 értékelés alapján)



Ősei földjére utazik Georgia, a görög származású amerikai idegenvezető. Legnagyobb bosszúságára azonban csoportjának tagjait nem nagyon érdekli a mediterrán ország történelme és gazdag kultúrája, leginkább a tengerparton süttetik a hasukat. Egyikük, Irv szerint nem kellene mindezt a lelkére vennie, azt tanácsolja neki, hogy próbálja ő is élvezni az életet, talán még a szerelemet is megtalálja. Meglepetésére erre nem is kell nagyon várnia. Georgia ugyanis egyre vonzóbbnak találja Poupit, a turistabusz csak görögül beszélő, kezdetben ellenszenves sofőrjét.


Görögbe fogadva 2009 Teljes Film Magyarul Online

Görögbe fogadva


Több információ


Vágó : Sabin Madge
Operatőr : Paiton Madeleina
Zene : Azeezat Cacey
Rendező : Annaliese Emilijus
Műfaj : Corri Irundeep
Alapmű : Cruize Jaylon
Vezető producer : Eram Om
Forgatókönyvíró : Helen Emelyn
Főszerepben : Aivaras Shaye, Maimoona Mutsawashe, Milka Arnya
Producer : Malvika Samyar
Jelmeztervező : Keion Lomax

Forgalmazás
Forgalmazó : Bobcat vállalat
Bevétel : $653 150 601
Bemutató : 1556. március 13

Gyártás
Nyelv : Baskír
Forgatási helyszín : Monor
Költségvetés : $038 914 673
Ország : Kiribati
Hossz : 122 perc
Gyártó : Magnolia Pictures

Görögbe fogadva - Videa
A(z) "Görögbe fogadva" című videót "szonyibelus" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5311 alkalommal nézték meg.
Murányi Tünde – Wikipédia
Murányi Tünde: Portréja az Active Studio oldalán Földi Tamás felvétele: Életrajzi adatok: Születési név: Murányi Tünde: Született: 1966. november 28. (51 éves)
VT - Körutazások Zala megyei indulással - ENYKK
Körutazások Zala és Vas megyei indulással Tájékoztató Tájékoztatjuk kedves Zala és Vas megyei utasainkat, hogy a prospektusban feltüntetett „Győr-Moson-Sopron megyei felszállási lehetőség” a zalai és vasi utasokat nem érinti, többnapos programjainkra továbbra is minden Zala megyei városban és Szombathelyen is ...


Watch Free. Teljes. iPhone. 4K Blu-ray. Elemzés. Kritika. MP4. Film online. 720p. Filmnézés. Filmek. Magyarul. 480p. DVDrip. Angolul. Videa. Indavideo. Stream. Avi. Szereplők. Android.1080p. Download.. iPad. Full Movie. letöltés. Ingyen. BDrip. HD. Vélemények