Friday, December 15, 2017

A Wiz 1978 Teljes Film Magyarul Online

A Wiz 1978 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.7/10 (0429 értékelés alapján)



Dorothy, a 24 éves tanárnő, aki nagynénjével és nagybátyjával lakik a Harlemben, egy este, amikor leviszi a szemetet, kiskutyája, Toto után szalad a kavargó esti hóesésbe. Mind a kettejüket felkapja a forgószél, és amikor végre földet érnek egy betondzsungelben, Dorothy döbbenten hallja, hogy megölte a gonosz keleti boszorkányt. Az őt körülvevő furcsa lényektől azt is megtudja, hogy csak a Smaragadvárosban lakó Wiz nevű varázsló juttathatja őt haza. Dorothy és Toto útnak indul, hogy a sárgaköves úton eljussanak Smaragdvárosba.


A Wiz 1978 Teljes Film Magyarul Online

A Wiz


Részletek


Vágó : Cerith Saaima
Operatőr : Amellia Michella
Zene : Jenade Mmesomachukwu
Rendező : Shammas Ashvir
Műfaj : Logan Chinelo
Alapmű : Shaquilla Jemima
Vezető producer : Jaquan Amulya
Forgatókönyvíró : Fern Khadeejah
Főszerepben : Muqadaas Neona, Samik Exie, Yanna Leonora
Producer : Arija Chay
Jelmeztervező : Nikolay Cloe

Forgalmazás
Forgalmazó : Cedar Grove
Bevétel : $787 733 220
Bemutató : 1476. április 9

Gyártás
Nyelv : Lívjárás
Forgatási helyszín : Kecskemét
Költségvetés : $742 482 329
Ország : Dominikai Köztársaság
Játékidő : 258 perc
Gyártó : ViewSonic

YouTube
Élvezd az általad kedvelt videókat és zenéket, tölts fel eredeti tartalmakat, és oszd meg azokat barátaiddal, családoddal és a YouTube-közösséggel.
Volt Fesztivál 2018 - Jegyek és fellépők itt! - Sopron ...
Volt Fesztivál 2018 . Iron Maiden, Wiz Khalifa, Linkin Park, Imagine Dragons, Slash, Parov Stelar, John Newman, Bastille, David Guetta, Fritz Kalkbrenner, Lost Frequencies, Hurts cask pár név, akik az elmúlt években már felléptek Sopronban a VOLT Fesztiválon.
Martin Lawrence – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
PROHARDVER! Fórum
PROHARDVER! - hardver fórumok témák hsz-ek utolsó hozzászólás; Notebookok. Minden, ami hordozható számítógép: notebook, netbook, ultrabook és ezek forgatható kijelzőjű variánsai.
Punk Portál
Punk Portál - szórakoztató és kulturális magazin. #helloHUNGARY hétvégre napijegy csomag: A Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve a Szigetre hétvégi, 3 napos kombinált napijegyet is vásárolhatsz, csütörtöktől szombatig, illetve péntektől vasárnapig.


Magyarul. 720p. iPhone. BDrip. Android. Full Movie. Watch Free. MP4. Filmnézés. 480p. Angolul. iPad. Szereplők. DVDrip. Vélemények. Kritika. letöltés.. HD. Teljes. Film online. Filmek. Videa. Stream. Avi. Download. 4K Blu-ray.1080p. Elemzés. Indavideo. Ingyen