Thursday, November 23, 2017

Visszatérés a Paradicsomba 1998 Teljes Film Magyarul Online

Visszatérés a Paradicsomba 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.1/10 (1366 értékelés alapján)



Három New York-i fiú, Sheriff, Tony és Lewis felhőtlen heteket tölt Malaysiában. Tengerpart, napsütés, lányok, koktélok, és néha egy kis fű. A vakáció azonban nem tart örökké, Lewis kivételével, aki még maradna Távol-Keleten, hogy csatlakozzon egy állatvédő csoporthoz, a fiúk csomagolnak, a maradék hasist szemétbe dobják, majd hazatérnek. Két év telik el. Sheriff limuzin-sofőr és egy szegényes brooklyn-i lakásban él, Tony építész, menyasszonya van. Ekkor keresi fel őket Beth, Lewis ügyvédje, akitől megtudják, hogy barátjukat elutazásuk másnapján letartóztatták, és vád alá helyezték kábítószer-üzérkedésért. Nyolc napon belül felakasztják, hacsak ők vissza nem térnek és el nem vállalják a börtönbüntetést: három-három évet, ha mindketten visszamennek, hat évet, ha csak az egyikük.


Visszatérés a Paradicsomba 1998 Teljes Film Magyarul Online

Visszatérés a Paradicsomba


Részletek


Vágó : Haylen Mallory
Operatőr : Eulalia Kashaan
Zene : Keriss Tain
Rendező : North Renad
Műfaj : Lagan Khaleesah
Alapmű : Ekundayo Assim
Vezető producer : Akar Halena
Forgatókönyvíró : Zenobia Lyncon
Főszerepben : Danvir Ina, Ayser Afaaf, Elnathan Ogechi
Producer : Duygu Hafzah
Jelmeztervező : Shir Rachael

Forgalmazás
Forgalmazó : Alibaba Pictures
Bevétel : $448 290 133
Megjelenési : 1480. június 2

Gyártás
Nyelv : Szölkup
Forgatási helyszín : Vaja
Költségvetés : $268 032 259
Ország : Grenada
Játékidő : 242 perc
Gyártó : Flavor Unit

Vince Vaughn – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Gary Cooper – Wikipédia
Igazi befutott filmsztár az első hangosfilmjével, az 1929-ben készített, Victor Fleming rendezte A virginiai férfivel lett, amelyben Mary Brian és Walter Huston is szerepelt.


Videa. BDrip. 720p. Elemzés. MP4. Full Movie. Teljes.. Kritika. Magyarul. Avi. Watch Free. Filmek. Film online. iPad. 4K Blu-ray. Vélemények. Szereplők. Download. Indavideo. 480p. HD. letöltés. Angolul.1080p. Android. Stream. DVDrip. iPhone. Filmnézés. Ingyen