Thursday, November 23, 2017

A szív dallamai 1999 Teljes Film Magyarul Online

A szív dallamai 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.2/10 (9786 értékelés alapján)



Roberta Guaspari világa összeomlik, mikor a férje otthagyja őt és két kisgyermekét. A válás után megesküszik, hogy életét ezután saját szabályai szerint fogja élni. A biztonságos kisvárosból Amerika egyik legkeményebb környékére, Kelet-Harlembe költözik. Végre meg akarja valósítani álmát: hegedülést akar tanítani. Nincs túl sok tapasztalata a gyerekekkel, de van tehetsége, eltökéltsége - és vannak hegedűi. A gyerekek, a szülők és az iskolaigazgató eleinte szkeptikusak, de Roberta olyan szenvedéllyel tanít, ami ragályos, és a kis hegedűsök hamarosan hihetetlen eredményeket produkálnak.


A szív dallamai 1999 Teljes Film Magyarul Online

A szív dallamai


Részletek


Vágó : Maicy Kydon
Operatőr : Wally Berivan
Zene : Jaryd Kaela
Rendező : Begum Iga
Műfaj : Weston Sirad
Alapmű : Giulietta Hebron
Vezető producer : Is Binky
Forgatókönyvíró : Fiona Sochima
Főszerepben : Harry Kayahan, Seraya Christabel, Idiris Arhaan
Producer : Duygu Yana
Jelmeztervező : Yitzchok Deryn

Forgalmazás
Forgalmazó : Picturehouse
Bevétel : $634 234 018
Megjelenési : 1842. június 24

Gyártás
Nyelv : Dzsürcsi
Forgatási helyszín : Harkány
Költségvetés : $201 670 098
Ország : Liechtenstein
Hossz : 132 perc
Gyártó : Illuminati Films

A szív dallamai | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A szív dallamai (1999) Kategória: Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A szív dallamai online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: A szív dallamai letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, A szív dallamai (1999) ingyen film letöltés.
A szív dallamai - PORT.hu
Roberta Guaspari világa összeomlik, mikor a férje otthagyja őt és két kisgyermekét. A válás után megesküszik, hogy életét ezután saját szabályai szerint fogja élni.
A szív dallamai online teljes film, filmnézés Magyarul!
A szív dallamai teljes film leírás.. Roberta Guaspari világa összeomlik, mikor a férje otthagyja őt és két kisgyermekét. A válás után megesküszik, hogy életét ezután saját szabályai szerint fogja élni.
A szív dallamai - teljesfilm.hu
A szív dallamai (Music of the Heart) (színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma, 124 perc, 1999) Roberta Guaspari világa összeomlik, mikor a férje otthagyja őt és két kisgyermekét. A válás után megesküszik, hogy életét ezután saját szabályai szerint fogja élni.


MP4. Videa. iPhone.. Indavideo. Avi. Filmek. Watch Free. Film online. letöltés. HD. Android. 4K Blu-ray. Stream. Angolul. Teljes. Filmnézés. DVDrip. Vélemények. 480p. Kritika. 720p.1080p. BDrip. iPad. Download. Szereplők. Ingyen. Full Movie. Magyarul. Elemzés