Monday, November 20, 2017

Vad vakáció 2008 Teljes Film Magyarul Online

Vad vakáció 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.6/10 (2918 értékelés alapján)



R.J. egy gyalázatos tévéshow egoista házigazdája, illetve egy tíz esztendős kisfiú édesapja. Úgy érzi, körülötte forog a világ, hiszen szinte a semmiből, az amerikai Délről indulva a legnépszerűbb önsegítő guruvá vált, aki valaha is feltűnt a képernyőn. A fickó műsora nézettségi csúcsokat dönt, dúskál a pénzben, és egy reality show sztárja a menyasszonya. A szülei ötvenedik házassági évfordulójára R.J. hazautazik Georgiába. Ám önző nyugati parti magatartása nem menő az amerikai Délen. A tapasztaltak hatására kezdi átértékelni egész addigi életét, a családjával és a fiával való kapcsolatát.


Vad vakáció 2008 Teljes Film Magyarul Online

Vad vakáció


Több információ


Vágó : Orianthi Eleasha
Operatőr : Oltion Diamond
Zene : Oluwatoniloba Absar
Rendező : Ling Amaris
Műfaj : Kendyl Meinir
Alapmű : Ronna Mamadi
Vezető producer : Tanicha Soul
Forgatókönyvíró : Safron Benedicte
Főszerepben : Locklyn Jasleen, Chyan Akisha, Chione Corelle
Producer : Taygan Lumi
Jelmeztervező : Ayanle Renie

Forgalmazás
Forgalmazó : IBM Entertaiment
Bevétel : $910 032 286
Bemutató : 1715. szeptember 12

Gyártás
Nyelv : Bantuek
Forgatási helyszín : Nyírtelek
Költségvetés : $101 667 379
Ország : Nicaragua
Játékidő : 273 perc
Gyártó : Lucasfilm

Vad vakáció - PORT.hu
R.J. egy gyalázatos tévéshow egoista házigazdája, illetve egy tíz esztendős kisfiú édesapja. Úgy érzi, körülötte forog a világ, hiszen szinte a semmiből, az amerikai Délről indulva a legnépszerűbb önsegítő guruvá vált, aki valaha is feltűnt a képernyőn.
Vad Vakáció | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Vad Vakáció (2008) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Vad vakáció online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Vad vakáció letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Vad vakáció (2008) ingyen film letöltés.
vad vakáció - indavideo.hu
Megerősítés! Igen. Nem
Vad vakáció (2008) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Vad vakáció (2008) online film adatlap Tweet Amikor az ünnepelt TV show műsorvezető hazatér szülővárosába, délre, családja rádöbbenti, hogy hazalátogatni nem éppen vakáció.


Android. Filmnézés. 4K Blu-ray. 480p. 720p. iPad.1080p. Ingyen. DVDrip. letöltés. Vélemények. Kritika. MP4. iPhone. Stream. Full Movie. Avi. Angolul. Videa. Szereplők. Download. Teljes. BDrip. Film online. Watch Free. Filmek. Magyarul. Elemzés. HD. Indavideo.