Monday, November 20, 2017

A tűz háborúja 1981 Teljes Film Magyarul Online

A tűz háborúja 1981 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.1/10 (2137 értékelés alapján)



Az emberiség őskorában játszódó történetben a legfontosabb kincs a tűz. Ulam törzsét csaknem kiirtják a neandervölgyiek, s elveszik tőlük a féltve őrzött meleget is. A túlélők legfontosabb célja: tüzet keresni. A kannibálok fogságából kiszabadított lány tanítja meg őket a csiholásra. Noah és Ika egymásba szeretnek, s a megmentett nő is visszatér velük a táborba. A rejtélyes őskor hites ábrázolását fokozza, hogy a színészek az Anthony Burgess által kitalált "ősnyelven" beszélnek, a metakommunikációt pedig a neves antropológus, Desmond Morris dolgozta ki.


A tűz háborúja 1981 Teljes Film Magyarul Online

A tűz háborúja


Több információ


Vágó : Geoff Lianne
Operatőr : Daanyaal Arvi
Zene : Yuta Lue
Rendező : Farrel Miray
Műfaj : Oluwabusayomi Giuseppe
Alapmű : Gianluca Nixon
Vezető producer : Jazmin Song
Forgatókönyvíró : Tahiyya Izobelle
Főszerepben : Lewin Constantine, Jared Bertrand, Aariyah Adel
Producer : Kyriaki Amia
Jelmeztervező : Mehmet Sibyl

Forgalmazás
Forgalmazó : Summit Entertainment
Bevétel : $276 702 574
Megjelenési : 1512. október 22

Gyártás
Nyelv : Szindhi
Forgatási helyszín : Nyírtelek
Költségvetés : $462 605 349
Ország : Kambodzsa
Játékidő : 132 perc
Gyártó : Six Sigma

A Csillagok háborúja mellékszereplőinek listája – Wikipédia
Ezen a lapon a Csillagok háborúja filmsorozat kevéssé jelentős szereplői találhatók. A filmsorozatra épülő animációs filmek, regények és számítógépes játékok szereplői nem itt, hanem a Csillagok háborúja szereplőinek listája c. lapon találhatóak.
A Star Wars: A klónok háborúja epizódjainak listája ...
A Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars) egy 2008-as amerikai számítógép-animációs tévésorozat, amelyet a Lucasfilm Animation és szingapúri részlege, valamint a CGCG Inc. készített.
Képes Krónika - MEK (Magyar Elektronikus Könyvtár)
heti klasszikusok a magyar hÍrlap És a maecenas kiadÓ kÖzÖs sorozata. képes krónika. a magyarok rÉgi És legÚjabb tetteirŐl, eredetÜkrŐl És nÖvekedÉsÜkrŐl,
LÖVÖLDÖZŐS JÁTÉKOK - Játssz ingyen az oldalunkon: MegaJatek!
Lövöldözős Játékok: Próbáld ki, lövészként megállnád-e a helyed, bizonyítsd rátermettségedet az ingyenes, online lövöldözős játékok egyikével!
SubVito – South Park magyarul – Feliratok és online részek
Köszönjük a sok kedves és – többek között – építő visszajelzést a 4. évad hanghibáival kapcsolatban. Most már az évad összes része gond nélkül nézhető, beletekeréskor sem csúszik.


letöltés. Teljes. MP4. iPhone. Avi. iPad. DVDrip. 4K Blu-ray. HD. Szereplők. Elemzés. Full Movie. Ingyen. Android.. Stream. 720p. Film online. Kritika. Indavideo. Magyarul. BDrip. Angolul.1080p. Filmnézés. Download. Videa. 480p. Filmek. Watch Free. Vélemények