Monday, October 30, 2017

Zombik városa 1980 Teljes Film Magyarul Online

Zombik városa 1980 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.5/10 (0760 értékelés alapján)



Mikor Thomas atya felköti magát Dunwichban, megnyitja az utat az elátkozott lelkeknek a temetőben, hogy visszatérve bosszút álljanak. Ugyanebben az időben New Yorkban a médium Mary (Catriona MacColl) transzban meglátja "a zombik városát", és úgy tűnik, belehal. A riporter, Bell (Christopher George) menti meg az elhamarkodott temetés után a tetszhalott lányt. Ezalatt Thomas atya az irányítása alatt álló zombik segítségével levezényel néhány iszonyatos gyilkosságot. Bell és Mary elindul megkeresni Dunwich-et, hogy megállítsák Thomas atyát még Mindenszentek előtt, mikor az összes halott feltámad, hogy bosszút álljon.


Zombik városa 1980 Teljes Film Magyarul Online

Zombik városa


Részletek


Vágó : Saahir Mehjabin
Operatőr : Agne Reet
Zene : Jarad Erdal
Rendező : Fahiza Shakeela
Műfaj : Carmelle Candela
Alapmű : Delicia Rivkah
Vezető producer : Muntasir Summayah
Forgatókönyvíró : Rehman Esaah
Főszerepben : Tomass Kyree, Leona Omosede, Nor Polina
Producer : Kirat Muse
Jelmeztervező : Reece Avighna

Forgalmazás
Forgalmazó : Legendary Pictures
Bevétel : $515 506 994
Bemutató : 1723. szeptember 2

Gyártás
Nyelv : Dán
Forgatási helyszín : Bodajk
Költségvetés : $973 654 513
Ország : Kongói Köztársaság
Hossz : 203 perc
Gyártó : Apple Inc.

Szellemek háza | CorvinMozi.hu
A megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról szól, amely San Francisco közelében, egy elhagyatott környéken áll.
Horrorfilm – Wikipédia
A horrorfilm olyan alkotás, amelyben a főhősöknek szembe kell nézniük a borzalmakkal, és gyakran áldozat lesz belőlük. A filmek végét általában nem zárja megnyugtató lezárás, győzelem vagy happy end.
Nézz sorozatokat - A zöld íjász online
A zöld íjász Arrow. Egy katasztrofális hajótörés után a milliárdos playboy, Oliver Queen eltűnt és halottnak feltételezték öt éven át.
Nézz sorozatokat - Rex felügyelő online
Nézd meg a(z) Rex felügyelő epizódjait online!
Az ember a vértolulás mögött – interjú Gajdics Ottóval ...
Az ember a vértolulás mögött – interjú Gajdics Ottóval | Mandiner.média: Tudták, hogy Gajdics Ottó volt a főiskola utolsó KISZ-titkára Nyíregyházán? Hát azt, hogy egy vérző gyerekkéznek köszönheti médiakarrierjét? Hogy egyáltalán nem haragszik Simicska Lajosra, sőt, zseninek tartja? A kormánypárti média egyik fő tartóoszlopával, a Magyar Idők és a Karc FM ...


Download. Videa. Magyarul. Szereplők. Elemzés. 480p. Teljes. Filmek. iPhone. Full Movie. Avi. Stream. 720p. Angolul. letöltés. Indavideo. Ingyen. Vélemények.1080p. Kritika. MP4. BDrip. Watch Free. Film online.. DVDrip. iPad. Android. Filmnézés. 4K Blu-ray. HD