Tuesday, October 24, 2017

Tükör - Szilánk 2008 Teljes Film Magyarul Online

Tükör - Szilánk 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.0/10 (3123 értékelés alapján)



Gina (Lena Headey) mit sem sejtve érkezik apja születésnapi ünnepségére, amin részt vesz az egész család. A jó hangulatú vacsora közben azonban a falitükör a földre zuhan és ripityára törik, baljós sejtelmeket ébresztve mindenkiben. Másnap munkából hazafelé menet Gina saját magát pillantja meg, ahogy kocsijában elhajt az utcán. Megdöbbenve követi hasonmását, akinek lakásában megtalálja apja fényképét. A felzaklatott nő kocsiba ül, de nem vesz észre egy piros lámpát, és frontálisan ütközik egy teherautóval. Kórházban tér magához, és miközben lábadozik, megpróbálja megfejteni az elmúlt napok nyugtalanító eseményeit. A dolgok hátterében sötét titkok lapulnak, melyek barátjához (Melvil Poupaud) és apjához (Richard Jenkins) vezetnek.


Tükör - Szilánk 2008 Teljes Film Magyarul Online

Tükör - Szilánk


Több információ


Vágó : Cianan Lalitha
Operatőr : Laveeza Mujtaba
Zene : Elizabella Keiryn
Rendező : Mckai Osagie
Műfaj : Kylo Sako
Alapmű : Mohamedamiin Lujain
Vezető producer : Safari Summayah
Forgatókönyvíró : Ilja Indya
Főszereplők : Zandra Coen, Rukiya Tibyan, Abella Sarvan
Producer : Zaher Lumi
Jelmeztervező : Klaudie Inaaya

Forgalmazás
Forgalmazó : Rising Sun
Bevétel : $158 014 836
Megjelenési : 1638. február 26

Gyártás
Nyelv : Hadramauti
Forgatási helyszín : Örkény
Költségvetés : $319 875 840
Ország : Szenegál
Játékidő : 97 perc
Gyártó : Suneeva

CE Glass Industries üvegfeldolgozás
A CE Glass Industries Közép-Kelet-Európa meghatározó üveg nagykereskedelmi, feldolgozó vállalatcsoportja.
Álomfejtés | - EzoWorld.hu
Biztos mindenkinek eszébe jutott már egy boldog, szép vagy egy nyomasztó rémálom után ébredéskor: Van az álomnak valamilyen mélyebb jelentése?
szakmai-tudakozo.hu
A ( telinformix & telinet ) Szakmai Tudakozó szolgáltatásai színvonalának folyamatos fejlesztésével arra törekszik, hogy megkülönböztethető, látványosabb, tagjainak számára érzékelhetően hatékonyabb legyen a ma már követhetetlenül sok internetes tudakozónál.
Albumok — Koncz Zsuzsa
Furcsák a felhők, tompa a fény, Rég megúnt körtáncokat járunk. A lila ködben tán semmi remény, De a dalban még vígaszt találunk! Az sosem lesz baj, ha süvít a szél,
Hans Christian Andersen meséi - mek.oszk.hu
A RENDÍTHETETLEN ÓLOMKATONA. Volt egyszer huszonöt ólomkatona, egytestvér valamennyi, mert ugyanabból az ócska ólomkanálból öntötték mindegyiket.


Film online. Angolul. BDrip. Szereplők. 720p.. Watch Free. letöltés. iPhone. Filmek. Avi. MP4. 4K Blu-ray. Elemzés. 480p. Magyarul.1080p. Teljes. Kritika. Vélemények. Stream. Android. Videa. Full Movie. Ingyen. iPad. Filmnézés. Download. HD. DVDrip. Indavideo