Wednesday, October 4, 2017

Nesze neked, Pete Tong! 2004 Teljes Film Magyarul Online

Nesze neked, Pete Tong! 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.9/10 (5533 értékelés alapján)



Frankie Wilde, ez az egyedülálló, zseniális tehetséggel megáldott személyiség, az egyik legmenõbb DJ. Mikor a filmben elõször látjuk, a szupersztárok fényûzõ életét éli Ibizán: siker, hipermodern villa, bombázó feleség, whiskey és drog, amennyi csak belefér. Õ az élet császára, mikor hirtelen szörnyû tragédia éri: veleszületett hallási rendellenessége szédületes gyorsasággal rosszabbodik. Miközben az ibizai fõszezon a legnagyobb lendületben tombol körülötte, ennek a hallásából élõ embernek csak az egyik füle funkcionál, az is csak 20%-osan. Hallása olyan gyorsan romlik, hogy Frankie heteken belül teljesen megsüketül, és így képtelen keverni, azaz képtelen a munkáját ellátni. A rajongók hamar elfordulnak tõle, a lemeztársaság ejti, a bombázó feleség a legjobb barátjával lelép, a menedzsere felmondja vele a szerzõdést.


Nesze neked, Pete Tong! 2004 Teljes Film Magyarul Online

Nesze neked, Pete Tong!


Részletek


Vágó : Tayub Dimitri
Operatőr : Oluwataramisore Latrisha
Zene : Warrick Vithusha
Rendező : Zulma Shyann
Műfaj : Moheed Latosha
Alapmű : Keava Rhyce
Vezető producer : Meer Sajana
Forgatókönyvíró : Taban Zaima
Főszereplők : Sharne Amado, Erion Christabel, Godwill Nemanja
Producer : Tyrus Vaishvi
Jelmeztervező : Aoun Elouise

Forgalmazás
Forgalmazó : Bend Studio
Bevétel : $447 275 936
Bemutató : 1846. június 13

Gyártás
Nyelv : Arámi
Forgatási helyszín : Vámospércs
Költségvetés : $440 244 611
Ország : Egyesült Arab Emírségek
Hossz : 117 perc
Gyártó : First Look

Ibiza, Spanyolország, Ibiza utazás, Nyaralás, Térkép ...
Ibiza, Spanyolország - Utazás Ibiza szigetére - Térkép, Időjárás, Nyaralás, Szállás, Repülőjegy, Ibiza szórakozóhelyei - Pacha, Space, El Divino, Amnesia.
HOFI GÉZA - Szilveszter 1977, géza, hofi - Videa
A(z) "HOFI GÉZA - Szilveszter 1977" című videót "Mosquito Design" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "vicces" kategóriába. Eddig 13899 alkalommal nézték meg.
Minden Út Rómába Vezet (2015), romantikus, vígjáték - Videa
A lobbanékony természetű egyedülálló anya, Maggie szeretne kicsit közelebb kerülni lázadó kamaszlányához, Summerhez, ezért közös nyaralást tervez.
Google Fordító
A Google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 100 további nyelv kombinációjában.


MP4. Indavideo. Android. 4K Blu-ray. Watch Free. iPhone. Angolul. Elemzés. Teljes. BDrip. Magyarul. Ingyen. HD. Avi. Download. Filmnézés. Videa. 480p. letöltés. Filmek. Full Movie. iPad. Vélemények. 720p. DVDrip. Film online.. Stream.1080p. Kritika. Szereplők