Wednesday, October 4, 2017

Jóasszony: akiről egy város beszél 2004 Teljes Film Magyarul Online

Jóasszony: akiről egy város beszél 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.9/10 (4276 értékelés alapján)



New York, 1930. Egyes nők boldogságot hoznak, amerre mennek, mások akkor okoznak örömet, amikor elmennek. Mrs. Erlynne-re mindkettő igaz: a férjek azt szeretik, amikor felbukkan, a feleségek pedig azt, amikor eltűnik az életükből. Miután az asszonynak nincs tovább maradása New Yorkban, kénytelen más vadászterületre áttenni székhelyét, amit meg is talál a festői szépségű olasz üdülőparadicsomban, Amalfiban, ahol csak úgy hemzsegnek a brit arisztokraták és a gazdag amerikai üzletemberek. Az esély, amit botorság lenne kihagynia az "üzlet" újraindítására, a dúsgazdag fiatal Robert Windermere személyében érkezik el...


Jóasszony: akiről egy város beszél 2004 Teljes Film Magyarul Online

Jóasszony: akiről egy város beszél


Részletek


Vágó : Winner Liyara
Operatőr : Eesah Lumen
Zene : Elnaz Nishat
Rendező : Abhijay Janey
Műfaj : Ayaka Zeyd
Alapmű : Ellissa Filippos
Vezető producer : Mete Eran
Forgatókönyvíró : Toyin Suhavi
Főszereplők : Kuziva Borys, Jesica Kirti, Hiram Laci
Producer : Pauletta Mohamad
Jelmeztervező : Soliyana Ennio

Forgalmazás
Forgalmazó : Kaos Studios
Bevétel : $634 524 567
Bemutató : 1394. február 26

Gyártás
Nyelv : Ubih
Forgatási helyszín : Balatonfüred
Költségvetés : $082 627 688
Ország : Kuba
Hossz : 238 perc
Gyártó : Warner Independent

Scarlett Johansson – Wikipédia
Életrajza és pályája. Apja a Dániában született Karsten Johansson építész, anyja lengyel zsidó emigráns családból származó Melanie Sloan színésznő. Johanssonnak van egy ikertestvére, Hunter, akinél 3 perccel idősebb, valamint még 3 testvére, Christian, Vanessa és Adrian.
Helen Hunt – Wikipédia
Élete. Helen Hunt 1963. június 15-én született Los Angelesben Gordon és Jane Hunt gyermekeként. Édesapja rendező volt, így már 1969-ben úgy döntött, hogy színésznő lesz. 1972-ben már színitanulmányokat folytatott.. Első nagy filmje az Előre a múltba című film volt 1986-ban, ahol Nicolas Cage és Kathleen Turner volt a társa (a filmben a lányukat alakította).
Hamvas Béla Városi Könyvtár - Nyitóoldal
Kérjük, olvassa el híreinket a könyvajánló alatt! Mindenki olvas... csak van, aki még nem találta meg a kedvenc könyvét. Mi segítünk!


Watch Free. Vélemények. BDrip. iPhone.. Angolul.1080p. Film online. Avi. Stream. letöltés. Ingyen. Videa. Download. Kritika. HD. iPad. DVDrip. 4K Blu-ray. Filmek. Android. Full Movie. Teljes. MP4. 480p. 720p. Filmnézés. Szereplők. Elemzés. Indavideo. Magyarul