Wednesday, September 13, 2017

Spanyol affér 2014 Teljes Film Magyarul Online

Spanyol affér 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.7/10 (8424 értékelés alapján)



Rafael egy sevillai férfi, aki sosem hagyta el az andalúz tartományt. Egyik este harsány mulatozás közben baszk vicceket mesél társaságának, mit sem sejtve arról, hogy egy baszk nő, Amaia is hallja őket, akit mélységesen megbánt a férfi gyúnyolódása. Az est végén valahogy mégis együtt távoznak Rafael lakására. Másnap Amaia visszautazik északra, ahol azzal szembesül, hogy régóta tervezett esküvője meghiúsul... Eközben Rafael elhatározza, hogy Amaia után megy, de a kaland nem várt kihívást rejteget számára: Amaia kedvéért el kell játszania, hogy ő a vérbeli baszk vőlegény...


Spanyol affér 2014 Teljes Film Magyarul Online

Spanyol affér


Részletek


Vágó : Tyran Shruthi
Operatőr : Elliah Madhav
Zene : Guste Jabou
Rendező : Carleen Rafiat
Műfaj : Nurein Astala
Alapmű : Elika Estelle
Vezető producer : Melissia Amberley
Forgatókönyvíró : Alica Cuma
Főszerepben : Damiano Andera, Laibaah Aleska, Lonny Emre
Producer : Humeira Nelli
Jelmeztervező : Kym Alick

Forgalmazás
Forgalmazó : Lenfilm
Bevétel : $929 138 211
Bemutató : 1775. január 1

Gyártás
Nyelv : Tigrinya
Forgatási helyszín : Bátaszék
Költségvetés : $476 661 929
Ország : Egyesült Királyság
Hossz : 107 perc
Gyártó : Interscope Pictures

Egyéjszakás kaland - Online filmek adatlapja
Max boldog ember. Legalábbis annak látszik, hiszen jó állása van, szép felesége, oka sincs a panaszra. Ám egyszer hivatalos útra New Yorkba rendeli a sors és ott egy röpke, egyéjszakás kalandba bonyolódik a szép, ellenállhatatlan és férjezett Karennel.
XIV. Lajos francia király – Wikipédia
Ehhez a szócikkhez további forrásmegjelölés szükséges az ellenőrizhetőség érdekében. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Rajk László (politikus) – Wikipédia
Még 1955 júliusában rehabilitálták, ugyanis Rákosinak nem sikerült leállítani a kommunista rendszer által korábban elkövetett törvénytelenségek felülvizsgálatát, s ebbe beletartozott Rajk László pere és kivégzése is.
Kabát Peti barátnője kiakadt: ha a párja így folytatja ...
Kabát Peti kihúzta a gyufát. Láthatóan nem zárkózik el a Celeb vagyok, ments ki innen! női játékostársaitól, s szívesen mozog Cicciolina, Tóth Andi és Klaudia társaságában.
Egyszerűen... nők - RITKÁN LÁTHATÓ TÖRTÉNELEM
Nők, régi fotókon. Sokat láttunk már és bevallom sokszor felmerült bennem, hogy vajon akkoriban mindenki csúnya volt? Most nemcsak a mai szemmel nem túl szép frizurákra és sminkekre gondolok.


Avi. Vélemények. Teljes. Angolul. 720p. 4K Blu-ray. 480p. Watch Free. Download. Filmnézés. Android. Magyarul. DVDrip. Indavideo. Elemzés. Kritika. Filmek. iPad. Full Movie.1080p. letöltés. MP4. Videa.. iPhone. Szereplők. Ingyen. HD. Film online. Stream. BDrip