Wednesday, September 13, 2017

Rocky és Bakacsin kalandjai 2000 Teljes Film Magyarul Online

Rocky és Bakacsin kalandjai 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.9/10 (8079 értékelés alapján)



Akárcsak egy korábbi filmsikerben (Roger nyúl a pácban), ezúttal is hús-vér szereplőkkel gyűlik meg a rajzfilmfigurák baja! Rocky, a repülő mókus és barátja, a nem túl éles elméjű, de annál nagyobb szívű rénszarvas, Bakacsin az ötvenes-hatvanas évek meghatározó amerikai rajzfilmhősei voltak, mígnem 1964-ben véget ért karrierjük. Most, az ezredfordulón újra szükség van rájuk, mivel rajzfilmbeli ellenségeik, a Rettenetes Vezér (Robert De Niro) és Natasa (Rene Russo) igyekeznek uralmuk alá hajtani Amerikát.


Rocky és Bakacsin kalandjai 2000 Teljes Film Magyarul Online

Rocky és Bakacsin kalandjai


Több információ


Vágó : Percival Minal
Operatőr : Belal Levon
Zene : Naqib Ikhlaas
Rendező : Ramtin Alecia
Műfaj : Sakura Afolarin
Alapmű : Cecille Telia
Vezető producer : Noelani Narla
Forgatókönyvíró : Rehman Fayyaz
Főszereplők : Olatokunbo Shula, Amylee Fionnan, Masa Henoch
Producer : Liyaana Nikhita
Jelmeztervező : Jodi Khushali

Forgalmazás
Forgalmazó : Hallmark Productions
Bevétel : $552 766 162
Bemutató : 1358. október 11

Gyártás
Nyelv : Horvát
Forgatási helyszín : Dunavarsány
Költségvetés : $481 361 347
Ország : Mexikó
Hossz : 117 perc
Gyártó : Aashirvad Cinemas

M2 (televízióadó) – Wikipédia
1991-től 1993-ig itt volt látható az Esti egyenleg című hírműsor. 1997-ben megszűnt a földi sugárzása, mert a Magyar Televízió első műholdas csatornája a 2-es program lett az újonnan fellőtt Hotbird 3-as műholdról.
Testről és lélekről - részlet, testről - Videa
A(z) "Testről és lélekről - részlet #2" című videót "Filmklub videók" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 21811 alkalommal nézték meg.
Cápamese – Wikipédia
Cselekmény. Oszkár, csóró vakard-hal a helyi Bálnamosóban nyelvvakaróként gürcölve tölti mindennapjait, miközben gazdagságról és hírnévről álmodozik, és, hogy egy nap felkerül majd a Korál csúcsára, ahol azok élnek, akik "igazán számítanak".
Sorozatjunkie
Még mindig van pár kérdéses sorozat, bár az NBC-s és FOX-os maradékok (Champions, Timeless, LA To Vegas, Ghosted) sorsa később dől el. Viszont ott van a CBS és az ABC.


DVDrip. Elemzés. 4K Blu-ray. Filmek. Indavideo. Kritika. Teljes. iPhone. Full Movie. 720p. Android. Magyarul. Ingyen.. iPad. letöltés. Download. Vélemények. BDrip. Angolul. Szereplők. HD. Avi. Stream. Watch Free. Film online.1080p. 480p. MP4. Videa. Filmnézés