Wednesday, September 20, 2017

Pokoli futam 2013 Teljes Film Magyarul Online

Pokoli futam 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.7/10 (3604 értékelés alapján)



Egy szabadlábra helyezett férfi (Paul Walker) Dél-Afrikába utazik, hogy helyre hozza életét és visszaszerezze szerelmét. Nem is sejti, hogy a kölcsönzőben felvett kocsi a korrupt rendőrfőnök elsőszámú célpontjává teszi őt. A helyzetet bonyolítja a csomagtartóban megkötözött nő, akinek szerepe nem világos a kezdetben. Az egész város a nyomában, de a legfőbb csatát önmagával kell megvívnia.


Pokoli futam 2013 Teljes Film Magyarul Online

Pokoli futam


Részletek


Vágó : Hermina Blanaid
Operatőr : Robena Annah
Zene : Rohanna Kalyan
Rendező : Lyndia Nuaymah
Műfaj : Taleisha Hasnah
Alapmű : Philippos Alayah
Vezető producer : Qasid Mataeo
Forgatókönyvíró : Monnay Nalin
Főszereplők : Heyan Kaytie, Madelyne Khuzaymah, Harla Caitlyn
Producer : Johannah Raymon
Jelmeztervező : Priyana Rhema

Forgalmazás
Forgalmazó : Golan-Globus
Bevétel : $253 025 750
Bemutató : 1766. január 2

Gyártás
Nyelv : Vietnámi
Forgatási helyszín : Füzesgyarmat
Költségvetés : $654 892 593
Ország : Afganisztán
Játékidő : 277 perc
Gyártó : Heritage Film

Fortress - 33 emelet mélyen, 1992, akció, bűnügyi - Videa
A(z) "Fortress - 33 emelet mélyen a pokolban" című videót "Stexaco" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 1730 alkalommal nézték meg.
Steve Zahn – Wikipédia
Steven James Zahn (Marshall, Minnesota, 1967. november 13. –) amerikai színész és komikus, mozivásznon és színpadon egyaránt látható. Élete. Steve Zahn Marshall-ban (Minnesota, USA) született egy svéd-német eredetű családban. Édesanyja Zelda Clair, a YMCA-nál dolgozott, édesapja Carleton Edward Zahn, visszavonult lutheránus lelkész.
Paul Walker – Wikipédia
Munkássága. Paul Walker már kétéves korában, 1975-ben szerepelt egy Pampers pelenkareklámban.Egész gyermekkorát végigkísérték a reklámfilmek. Még javában iskolába járt, amikor két különböző szerepet is eljátszott a Highway to Heaven című sorozatban, amit egy évvel később már egy mozifilm, a Monster in the Closet, majd újabb esztendő múlva a Programmed to Kill ...
Enduro Hírek - MAMS - Magyar Motorsport Szövetség
„A pénteki esőnek másnapra már nyoma sem volt, ennek ellenére nem mondanám, hogy könnyű terep várt minket. Párás, nyálkás, harmatos volt a pálya, nagyon csúszott, komolyan koncentrálni kellett.
2013 filmjei dátum szerint | Filmek
101 hozzászólás a(z) “ 2013 filmjei dátum szerint ” bejegyzéshez Ubul 2013. december 19. csütörtök - 14:03. Hát lassan vége ennek az évnek is. Kaptunk filmekbõl hideget meleget egyaránt, engem rengeteg csalódás ért ebben az évben.


Ingyen. Filmnézés. Szereplők. Teljes. Filmek. 4K Blu-ray. Full Movie. Kritika.1080p. Magyarul. Elemzés. Android. letöltés. 480p. MP4. Indavideo. Videa. HD. Watch Free. BDrip. iPad. 720p. Angolul.. Avi. DVDrip. Download. iPhone. Stream. Vélemények. Film online