Wednesday, September 20, 2017

Egy kapcsolat vége 1999 Teljes Film Magyarul Online

Egy kapcsolat vége 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.5/10 (8701 értékelés alapján)



1946 egy esős éjszakáján véletlenül találkozik két férfi: egy regényíró hosszú évek után viszontlátja egykori szeretője férjét. Mindketten szeretik Sarah-t, mindketten féltékenyek rá, és egyikük sem érti őt. Sarah két évvel ezelőtt egy szó magyarázat nélkül, hagyta el a férfit, akit addig szeretett, hogy visszatérjen férjéhez, aki még mindig szerette őt. Az egykori szeretőben újra feltámad a szenvedély, nyomozni kezd a nő után. Közben fokozatosan újjáélednek benne a múlt emlékei is, a London bombázása közben eltöltött szerelmes pillanatoké. Sikerül ellopnia Sarah naplóját, és így saját emlékeit összevetheti azzal, ahogy szeretője látta kettőjük kapcsolatát. Rájön, hogy vak volt, mindent félreértett, és elhatározza, ismét szembenéz azzal, aki elől eddig menekült...


Egy kapcsolat vége 1999 Teljes Film Magyarul Online

Egy kapcsolat vége


Részletek


Vágó : Cauley Enrico
Operatőr : Ibrar Kendan
Zene : Rajun Janani
Rendező : Shelbey Yara
Műfaj : Fitzroy Jaik
Alapmű : Margaux Armel
Vezető producer : Youmna Nataliya
Forgatókönyvíró : Sidarth Imtiyaz
Főszereplők : Shahana Kattie, Mercy Joss, Koah Xavery
Producer : Nazira Kenyon
Jelmeztervező : Dmitri Annaiyah

Forgalmazás
Forgalmazó : Beats by Dr. Dre
Bevétel : $233 178 712
Megjelenési : 1067. november 6

Gyártás
Nyelv : Umber
Forgatási helyszín : Veresegyház
Költségvetés : $382 513 961
Ország : Szerbia
Játékidő : 260 perc
Gyártó : Astro Shaw

Egy kapcsolat vége: 6 jel, hogy érdemes elengedni | ELITTÁRS
Egy kapcsolat vége: 6 jel, hogy ideje továbblépni A szerelem minden formája, csak úgy, mint a mértéke párkapcsolatonként változó, általánosságban azok, akik szeretnek és akiket szeretnek igazán szerencsések.
Egy kapcsolat vége - PORT.hu
1946 egy esős éjszakáján véletlenül találkozik két férfi: egy regényíró hosszú évek után viszontlátja egykori szeretője férjét.
Egy kapcsolat vége | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Egy kapcsolat vége (1999) Kategória: Dráma, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Egy kapcsolat vége - HBO GO
1946-ban, egy esős londoni éjszakán Maurice találkozik az egykori szenvedélyes szeretője, Sarah férjével. A férfiban újra feltámad a szenvedély, nyomozni kezd a nő után, miközben felvillannak a régi emlékek.
Lili blogja: Egy kapcsolat vége :)
Nem azt mondom, kellenek egy kapcsolatban a kompromisszumok, de az nem egyenlő azzal, hogy homokba dugjuk a fejünket, és úgy teszünk, mintha nem látnánk, mi folyik. Pedig lányok, van élet egy-egy kapcsolat után is. Én is ragaszkodó típus vagyok, de ennek ellenére azt gondolom, hogy ha vége van valaminek, azt el kell fogadni.


Videa. 4K Blu-ray. Indavideo. Szereplők. Watch Free. MP4. Angolul. Kritika. Vélemények. Magyarul. BDrip. DVDrip. Stream. Teljes.1080p. Filmek. Ingyen. Film online. Elemzés. 720p. iPhone. Download. Android.. letöltés. HD. Full Movie. Avi. iPad. Filmnézés. 480p