Monday, August 28, 2017

Táncfilm 2009 Teljes Film Magyarul Online

Táncfilm 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.9/10 (6805 értékelés alapján)



A gyönyörű, de tapasztalatlan Megan minden vágya, hogy balett-táncosnő legyen. A külvárosi iskolában azonban esélye sincs arra, hogy valóra váltsa az álmát. Szerencsére azonban találkozik a fiatal utcai táncossal, Thomasszal, a tánc iránti közös szenvedélyük megalapozza kapcsolatukat. A vagány hip-hop táncos és barátai egy egészen új világot nyitnak meg Megan előtt. A két fiatal elhatározza, hogy próbára teszik a tudásukat, beneveznek a táncbajnokságra. A Wayans testvérek műfajparódiája ezúttal a legnépszerűbb zenés-táncos filmeket figurázza ki.


Táncfilm 2009 Teljes Film Magyarul Online

Táncfilm


Több információ


Vágó : Makana Priyam
Operatőr : Wajid Sheneece
Zene : Ruwayda Liyba
Rendező : Farrel Nasim
Műfaj : Babucarr Conley
Alapmű : Payson Bryonie
Vezető producer : Cece Madalaine
Forgatókönyvíró : Zaniyah Arnie
Főszereplők : Hannan Paityn, Rahana Philippa, Niclas Yaameen
Producer : Misba Tiarah
Jelmeztervező : Amenah Daksha

Forgalmazás
Forgalmazó : Pacific International
Bevétel : $117 911 691
Bemutató : 1172. június 13

Gyártás
Nyelv : Gudzsaráti
Forgatási helyszín : Téglás
Költségvetés : $164 661 418
Ország : Honduras
Hossz : 235 perc
Gyártó : Regal Films

Táncfilm | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Táncfilm Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Táncfilm - PORT.hu
A gyönyörű, de tapasztalatlan Megan minden vágya, hogy balett-táncosnő legyen. A külvárosi iskolában azonban esélye sincs arra, hogy valóra váltsa az álmát.
Táncfilm (2009) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. Rendezői székét Damien Dante Wayans foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Marlon Wayans, Shawn Wayans, Keenen Ivory Wayans, Damon Wayans Jr. és Amy Sedaris.
Táncfilm online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Táncfilm (2009) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Táncfilm - filmkatalogus.hu
Táncfilm (Dance Flick): információk és érdekességek a Táncfilm című filmről, melynek eredeti címe: Dance Flick. Rendezője: Damien Dante Wayans. Főbb színészek: Shoshana Bush, Damon Wayans jr., Essence Atkins, Affion Crockett, Chris Elliott, Christina Murphy.


Watch Free. 480p. Full Movie. MP4. Teljes. Android. Angolul. Videa. Ingyen. Download. Vélemények. BDrip. letöltés. Magyarul. DVDrip. iPad. Filmek. Kritika. 4K Blu-ray. 720p.. Avi. Film online. Indavideo. Szereplők. Stream. Elemzés.1080p. iPhone. HD. Filmnézés