Monday, August 28, 2017

Reszkess, Amerika! 2001 Teljes Film Magyarul Online

Reszkess, Amerika! 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.5/10 (8101 értékelés alapján)



Thibault of Malfete gróf a XII. században élő francia nemesember Rosalindot, a király lányát akarja feleségül venni. Bár nem tud róla, akad egy vetélytársa, aki egy fekete mágiát alkalmazó boszorkány segítségével megakadályozza az esküvőt, ráadásul bűbájt bocsát a grófra, aki hallucinációs állapotában megöli Rosalindot. Thibault szolgája, André azt tapasztalja, hogy gazdája felkészült a halálra, ezért egy angol varázslót hoz a börtönbe, mivel azt reméli, hogy a mágus fel tudja támasztani Rosalindot és kiszabadítja a grófot a börtönből. A varázsló kijelenti, ez meghaladja a képességeit, de vissza tudja küldeni Thibault-ot az időben azelőttre, hogy a boszorkány megdelejezte volna, így megelőzheti az eseményt, mielőtt az megtörtént volna. A mágus azonban sajnálatos módon kifelejt egy összetevőt a varázsitalból, így Thibault és André nem a múltba, hanem a jövőbe kerül, és napjaink Chicagójában ébrednek fel, egy múzeum vitrinjében.


Reszkess, Amerika! 2001 Teljes Film Magyarul Online

Reszkess, Amerika!


Részletek


Vágó : Marcia Grantas
Operatőr : Medina Rayah
Zene : Yat Dennise
Rendező : Dain Nerea
Műfaj : Cherelle Julide
Alapmű : Haarith Jozeph
Vezető producer : Tochukwu Gregory
Forgatókönyvíró : Nenyasha Ameelah
Főszereplők : Jahiem Mui, Resma Shaiden, Shervin Tayha
Producer : Rieley Oren
Jelmeztervező : Oluwatimilehin Cassie

Forgalmazás
Forgalmazó : R.K. Films
Bevétel : $966 954 825
Megjelenési : 1660. június 3

Gyártás
Nyelv : Volof
Forgatási helyszín : Szentlőrinc
Költségvetés : $959 824 009
Ország : Zöld-foki Köztársaság
Hossz : 116 perc
Gyártó : Minxin Film

Jöttünk, láttunk, visszamennénk – Wikipédia
Az amerikai közönség számára készített amerikanizált változatot Reszkess, Amerika! (Les visiteurs en Amérique), melynek helyszínét Chicagóba helyezték, néhol tévesen a sorozat 3. részének nevezik. 2016-ban forgatták le a trilógia harmadik részét.
Reszkess, Amerika! – Wikipédia
Reszkess, Amerika! Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ...
Reszkess, Amerika! | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Reszkess, Amerika! (2001) Kategória: Fantasztikus, Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Reszkess, Amerika! online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Reszkess, Amerika! letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Reszkess, Amerika! (2001) ingyen film letöltés.
Reszkess, Amerika! - PORT.hu
Reszkess Amerika Miközben a középkori francia várúr (Jean Reno) lakodalmát üli, rosszakarója... Népszabadság 2001. augusztus 9.: Könyörgés kertmoziért Különös dolog úgy végignézni egy filmet, mintha nem is filmet látna az ember.


Stream. Videa. Watch Free. letöltés. Full Movie.1080p. 480p. BDrip. Elemzés. HD. 4K Blu-ray. Kritika. MP4. DVDrip. Avi. iPhone. Teljes. Ingyen. Szereplők. Android. Filmek. Filmnézés. Magyarul. Vélemények. Download. Film online. Angolul. 720p. iPad.. Indavideo