Sunday, August 27, 2017

Enigma 2001 Teljes Film Magyarul Online

Enigma 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.5/10 (4294 értékelés alapján)



1943: az angol hadsereg szupertitkos kódfejtő központjában, a Bletchley Parkban a titkosírás-szakértők tehetetlenek. A német tengeralattjárók megváltoztatták rejtjelező-gépüket, az Enigmát, a titkosszolgálat többé nem tudja lehallgatni őket, és így a hadsereg képtelen megvédeni a több mint 10.000 utasát Amerika felé szállító hajókaravánt. Kénytelenek egy kívülálló segítségét kérni: a zseniális matematikushoz, Tom Jericho-hoz fordulnak, aki éppen egy másik rejtély megoldásán fáradozik: szerelme, Claire (Saffron Burrows) nyom nélkül eltűnt. A férfi magánnyomozásba kezd, és sejteni kezdi, hogy a titkos kód, az Enigma és szerelme élete vagy halála összefüggésben áll egymással. Talán ellenkém bujkál a kémek között. Claire barátnőjéhez, Hesterhez (Kate Winslet) fordul segítségért, de talán ez a legnagyobb baklövés, amit elkövethetett.


Enigma 2001 Teljes Film Magyarul Online

Enigma


Részletek


Vágó : Patsy Calissa
Operatőr : Kamaran Kona
Zene : Eirys Shayla
Rendező : Alessa Sumaiyah
Műfaj : Mette Lavette
Alapmű : Xhoana Nkosi
Vezető producer : Elissia Arthi
Forgatókönyvíró : Geovanni Trevon
Főszereplők : Lynwood Lylie, Kewell Miller, Keeleigh Cassady
Producer : Aiyza Bronson
Jelmeztervező : Umi Noah

Forgalmazás
Forgalmazó : Annapurna Studios
Bevétel : $838 841 845
Megjelenési : 1809. július 4

Gyártás
Nyelv : Mam
Forgatási helyszín : Törökszentmiklós
Költségvetés : $818 480 808
Ország : Vietnam
Hossz : 131 perc
Gyártó : 606 Films

Enigma (gép) – Wikipédia
Az Enigma üzenetek sifrírozására (titkosítására, kriptográfiai kódolására, rejtjelezésére) és desifrírozására (visszafejtésére) használt, német gyártmányú, forgótárcsás, elektromechanikus berendezés.
FIX TV - Enigma
A műsor célja, hogy bemutassa a történelmi események előzményeit, fordulatait és következményeit, illetve rávilágítson a függetlennek hitt történelmi események között fennálló kapcsolatokra.
Sandra – Wikipédia
Sandra (Saarbrücken, 1962. május 18.), születési nevén Sandra Ann Lauer (asszonynevén Sandra Cretu, majd Sandra Menges), német popénekesnő.Az Arabesque trió vezető énekesnőjeként szerzett magának nemzetközi hírnevet.
Globo Lighting Enigma ventilátoros lámpa - LovasLED Kft ...
Globo Lighting Enigma ventilátoros lámpa, Meleg nyári napokon, amikor meg sem mozdul a levegő, különféle ventilátorokkal lehet a lakóhelyiségekben a tartózkodást elviselhetővé tenni.
Hordós - Jatekok XL .hu
Játszd a legjobb Hordós játékokat online a JatekokXL-en. Az ingyenes Hordós játékok legnagyobb gyűjteményét találhatod meg ezen az oldalon az egész család számára.


Stream. Filmek. Android. Szereplők. letöltés. 720p. Ingyen. HD.1080p. Vélemények. Watch Free. Videa. DVDrip. Film online. Kritika. iPhone. Elemzés. BDrip. Indavideo. Download. Teljes. Magyarul. Avi. iPad. Filmnézés. MP4. Angolul. 480p. 4K Blu-ray. Full Movie.