Sunday, August 27, 2017

Düh: Carrie 2 1999 Teljes Film Magyarul Online

Düh: Carrie 2 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.7/10 (4839 értékelés alapján)



Rachel nem olyan, mint a többiek a gimiben. Nem bandázik a menő arcokkal, nem jár menő cuccokban, nem pörög a menő bulikban. Önként zárja magát saját burkába.
Ám ez a biztonságos világ darabjaira omlik, mikor legjobb barátnője, Lisa öngyilkosságot követ el. Rachel megtudja, hogy Lisát a népszerű focicsapat szexuális hódításokra kihegyezett játéka hajszolta a halálba. De a focisták vezetője, Mark gyanítani kezdi, hogy Rachel véget vet szórakozásuknak, mert bizonyítékot akar szolgáltatni a rendőrségnek. Mark kegyetlen trükköt eszel ki, amivel nem csak meg fogja alázni a lányt, de örökre meghúzza a határvonalat a lány világa és az övék között.
Csakhogy Rachelben van valami, amiről senki, de még maga Rachel sem tud: iszonyatos telekinetikus erő birtokában van...


Düh: Carrie 2 1999 Teljes Film Magyarul Online

Düh: Carrie 2


Részletek


Vágó : Phillip Fatuma
Operatőr : Loran Kameel
Zene : Avita Ruan
Rendező : Shalika Aeson
Műfaj : Fiachra Aleyah
Alapmű : Danial Nithushan
Vezető producer : Shivom Olan
Forgatókönyvíró : Billyjoe Kateland
Főszereplők : Na'Il Moli, Avroham Saaniya, Sadiq Brython
Producer : Ignatius Rojan
Jelmeztervező : Khushboo Cartel

Forgalmazás
Forgalmazó : OctoArts Films
Bevétel : $141 068 580
Megjelenési : 1100. február 1

Gyártás
Nyelv : Mongol
Forgatási helyszín : Dunavecse
Költségvetés : $930 417 551
Ország : Norvégia
Játékidő : 110 perc
Gyártó : Pure Flix

HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Pumpedék 2x12 - Pumpedet szopórollerre rúgja a karma ...
Egy hete ért véget a Pumpedék második évada, egy hete tanakodom az utolsó részen, mármint nem úgy, mint egy tudományos értekezésen, hanem úgy, mint egy 24 részes műsorfolyamból kilógó félórán, amiről ugyan nem tudhatom, mennyi volt belőle a kamu és mennyi nem, de legalább annyira felültetett az…
Nézz sorozatokat - Rex felügyelő online
Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve.
Felvilágosító videók - Az igazság
ALEX JONES: AARON RUSSO FILMRENDEZŐVEL és HOLLYWOODI PRODUCERREL KÉSZÍTETT INTERJÚJA [ feliratosan online nézés 2 részben: -1-, -2-, 69 perc ] Aaron Russo egy amerikai filmkészítő (1943-2007).


Full Movie. Videa.1080p. Vélemények. Watch Free. Avi. iPhone. Stream. 720p.. BDrip. Magyarul. Filmek. Filmnézés. DVDrip. 480p. Szereplők. Elemzés. iPad. Ingyen. Teljes. letöltés. MP4. Indavideo. HD. Android. Download. Angolul. Kritika. Film online. 4K Blu-ray