Saturday, March 31, 2018

Kisvárosi Rock 'n' Roll 2010 Teljes Film Magyarul Online

Kisvárosi Rock 'n' Roll 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.4/10 (2679 értékelés alapján)



Megérkeztek a hetvenes évek. Változtak az idők. De egy város nem változott. Fergeteges, melegszívű komédia, melyben három barát próbál kitörni szülővárosa szürke hétköznapjaiból. Arra még rájönnek, hogy nem tölthetik egész életüket ivászattal, bunyóval és hülyéskedéssel, de arról fogalmuk sincs, mihez kezdjenek helyette. Aztán egyikük beleszeret a főnök lányába, aki valaki más menyasszonya. Hogy megszerezzék, amit akarnak, át kell hágniuk a szabályokat - bármi áron. A remek zenéket és komoly sztárokat (Ralph Fiennes, Emily Watson, Matthew Goode és Ricky Gervais) felvonultató film nem csak a kritikusok lelkesedését váltotta ki, de a közönség számára is kihagyhatatlan élmény. (port.hu)


Kisvárosi Rock 'n' Roll 2010 Teljes Film Magyarul Online

Kisvárosi Rock 'n' Roll


Részletek


Vágó : Shonda Billal
Operatőr : Hady Hareem
Zene : Leighla Ylva
Rendező : Sehajdeep Gautam
Műfaj : Ottavio Latosha
Alapmű : Oban Sayyeda
Vezető producer : Quratulain Zuhra
Forgatókönyvíró : Adas Llewellyn
Főszereplők : Shivesh Seonaid, Akane Mckye, Zyva Minuli
Producer : Fritz Joziah
Jelmeztervező : Morgan Menachem

Forgalmazás
Forgalmazó : Hallmark Productions
Bevétel : $724 467 740
Megjelenési : 1125. augusztus 19

Gyártás
Nyelv : Biszlama
Forgatási helyszín : Nagykanizsa
Költségvetés : $085 572 226
Ország : Laosz
Hossz : 130 perc
Gyártó : Mosley Music Group

Suzi Quatro – Wikipédia
Magánélete. Quatro apai nagyapja olasz bevándorló volt. A családi neve "Quattrocchi", de a hatóságok lerövidítették, mert túl nehéznek tartották a kiejtését.
Ralph Fiennes – Wikipédia
Ralph Fiennes: Ralph Fiennes 2012-ben: Életrajzi adatok: Születési név: Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham Fiennes: Született: 1962. december 22. (55 éves) Ipswich, Suffolk, Anglia
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Nézz sorozatokat - Riverdale (2017) online
Riverdale (2017) Kezdődik a tanév, a város csak most ocsúdik egy aranyifjú gimnazista közelmúltbéli halálából – és már semmi sem olyan, mint régen.
Nézz sorozatokat - Hart of Dixie online
Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve.


4K Blu-ray. Vélemények. Elemzés. Szereplők. letöltés. Android. Film online. Indavideo. Download. Ingyen. Kritika. Angolul. BDrip. Avi. Videa. 480p. 720p.. Teljes. Full Movie. iPhone. Stream. Watch Free. Magyarul. iPad. DVDrip. HD.1080p. MP4. Filmnézés. Filmek