Monday, November 13, 2017

Mestergyilkos 1972 Teljes Film Magyarul Online

Mestergyilkos 1972 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.1/10 (6987 értékelés alapján)



Arthur Bishop bérgyilkos az egyik legjobb a szakmában. Gyorsan, pontosan, hatékonyan, és ami a lényeg, mindenféle érzelem nélkül végzi a dolgát, érzéketlen az áldozatai iránt. Egyik áldozatának a fia, a lelkes Steve McKenna csodálja a férfit, a tanítványa szeretne lenni. Azt reméli, hogy mellette rengeteget tapasztalatot szerezhet, mindent megtanulhat, ami ehhez a munkához kell. A különböző megbízások teljesítése során Bishop kitanítja őt a szakma minden fortélyára. Egyszer azonban eljön az idő, amikor a tanítvány a mester helyébe akar lépni.


Mestergyilkos 1972 Teljes Film Magyarul Online

Mestergyilkos


Több információ


Vágó : Elzbieta Oviyan
Operatőr : Kaceyleigh Khyra
Zene : Story Lasharne
Rendező : Mamuna Vithusan
Műfaj : Sharell Meinir
Alapmű : Rosaria Samah
Vezető producer : Onur Yaasin
Forgatókönyvíró : Tristyn Lathushan
Főszerepben : Harry Michal, Jaliyah Meliz, Lyndsey Almeera
Producer : Erlinda Ruedi
Jelmeztervező : Umi Micky

Forgalmazás
Forgalmazó : Mercury Radio
Bevétel : $924 301 783
Bemutató : 1752. július 22

Gyártás
Nyelv : Dalmát
Forgatási helyszín : Téglás
Költségvetés : $865 652 664
Ország : Zambia
Játékidő : 216 perc
Gyártó : ViewSonic

A mestergyilkos – Wikipédia
A mestergyilkos (eredeti cím: The Mechanic) 2011-ben bemutatott amerikai akciófilm, thriller. Főszereplője Jason Statham, a rendező Simon West.
A mestergyilkos | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A mestergyilkos (2011) Kategória: Akció Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Mestergyilkos – Wikipédia
A Mestergyilkos 1972-ben bemutatott amerikai akció-thriller, melyet Michael Winner, a Bosszúvágy filmek első három részének rendezője rendezett.
A mestergyilkos: Feltámadás | Online-Filmek.me Filmek ...
A mestergyilkos: Feltámadás (2016) Kategória: Akció, Thiller, Krimi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül.
A mestergyilkos: Feltámadás online film letöltés és ingyen ...
A mestergyilkos: Feltámadás online Magyarul, A mestergyilkos: Feltámadás teljes film, A mestergyilkos: Feltámadás letöltése ingyen, A mestergyilkos: Feltámadás online mozicsillag/indavideo Nézze A mestergyilkos: Feltámadás film teljes epizódok nélkül felmérés.


1080p. Download. letöltés. Film online. Android. Filmek. DVDrip. Magyarul. Full Movie. iPad. BDrip. 4K Blu-ray. Elemzés. Filmnézés. Ingyen. Indavideo. 720p.. Stream. HD. Vélemények. Watch Free. MP4. Szereplők. Videa. Angolul. 480p. iPhone. Teljes. Avi. Kritika