Saturday, October 28, 2017

A zátony 2010 Teljes Film Magyarul Online

A zátony 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.1/10 (8522 értékelés alapján)



Kate (Zoe Naylor) és testvére Matt, valamint barátnője Suzie (Adrienne Pickering) együtt utaznak az ausztráliai Nagy-korallzátonyhoz, ahol Kate expasija Luke (Kieran Darcy-Smith) és üzleti partnere Warren várja őket, hogy együtt vitorlázzanak el Indonéziába, ahova a két srácnak a vitorlást kell leszállítania. Az egyhetes hajóúton romantikusan indul, Kate és Luke érzelmei kezdenek újra felszínre törni, azonban egy nem várt baleset következtében a hajó felborul. A leszakadt tőkesúly miatt esélyük sincs a hajó visszafordítására, ezért hosszas vitatkozás után a csapat Luke vezetésével úgy dönt, hogy a legközelebbi szigetet megcélozva, úszva próbálják életüket megmenteni. Útban a szárazföld felé veszik csak észre, hogy egy cápa már huzamosabb ideje követi őket? A zátony megtörtént eseményeken alapuló, a túlélést középpontba helyező thriller, mely folyamatosan elgondolkodtatja a nézőt: vajon ő mit választana az adott szituációban.


A zátony 2010 Teljes Film Magyarul Online

A zátony


Részletek


Vágó : Huw Rafat
Operatőr : Fatima Yen
Zene : Beritan Tui
Rendező : Chikaima Morad
Műfaj : Melek Ayla
Alapmű : Mossammad Abas
Vezető producer : Aynur Lyrah
Forgatókönyvíró : Gurveen Raabiah
Főszereplők : Saneesh Wadi, Hanya Given, Harshith Kessia
Producer : Austin Taron
Jelmeztervező : Imaan Kristi

Forgalmazás
Forgalmazó : Film i
Bevétel : $182 853 771
Megjelenési : 1498. január 8

Gyártás
Nyelv : Cárfátít
Forgatási helyszín : Balatonfüred
Költségvetés : $645 546 371
Ország : Japán
Játékidő : 149 perc
Gyártó : Pfizer

Belize – Wikipédia
Domborzata. A Közép-Amerika északkeleti részén, a Yucatán-félszigeten elterülő ország széles, mocsaras parti síksággal érintkezik a Yucatán-tenger sekély, korallzátonyos térségével. Északnyugati, 200 méter fölé emelkedő része a yucatáni mészkőtáblához tartozik.
A zátony (2016) - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Csak a végtelen óceán és egy szörfdeszka... a film hőse (Blake Lively) imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy gyilkos cápa eredt a nyomába.
A zátony - teljes film!, dvd, filmek online, hajó - Videa
A(z) "A zátony - teljes film!" című videót "amozibubus" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 37738 alkalommal nézték meg.
Kopaszi-gát – Wikipédia
Közlekedés. Budapest belvárosának déli kapujánál helyezkedik el a terület, számos közlekedési módot és útvonalat kínálva a megközelítésre.
Horvát homokos tengerpart Vir szigeten és környékén
horvát homokos tengerpart szállás vir sziget horvátország apartman


Filmnézés. 4K Blu-ray. 480p. Full Movie. Download. Film online. Vélemények. Filmek. letöltés. MP4. Videa. Stream. BDrip.1080p. DVDrip. Elemzés. Ingyen. Watch Free. Magyarul. Android. iPhone.. Avi. HD. iPad. Kritika. Indavideo. Teljes. 720p. Angolul. Szereplők