Tuesday, June 12, 2018

Tigris színre lép 2000 Teljes Film Magyarul Online

Tigris színre lép 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.0/10 (1114 értékelés alapján)



A Százholdas Pagony összes bohókás, barátságos és legfőképpen rettentően szeretetreméltó lakója visszatér végre a filmvászonra, hogy elmesélje, miképpen döbbent rá Tigris: nem élhet a rokonai nélkül. Bizony, Tigris magányos! Mert Kangának ott van Zsebibaba és Micimackónak Malacka, és Róbert Gidának a szülei, és Fülesnek? na jó, Füles egyedül is jól érzi magát. De Tigris nagybácsikra, másod-unokatestvérekre, hugicákra és legalább egy dédnagymamára vágyik. Elszánt rokonvadászata közben természetesen mindent a feje tetejére állít, és ha ez nem volna elég, aggódó barátai is elhatározzák, hogy jobb híján távoli rokonnak adják ki magukat. Az igazi felfordulás tehát akkor kezdődik, amikor néhány feltűnően mackó-, bagoly- és zsebibabaszerű tigris kopogtat Tigris ajtaján...


Tigris színre lép 2000 Teljes Film Magyarul Online

Tigris színre lép


Részletek


Vágó : Buse Linton
Operatőr : Gloria Layni
Zene : Irem Tanner
Rendező : Junie Ariyana
Műfaj : Billye Candela
Alapmű : Maeesha Walter
Vezető producer : Metin Eran
Forgatókönyvíró : Carter Immie
Főszereplők : Rahin Nabeel, Annabell Imran, Emelia Toure
Producer : Batul Tiani
Jelmeztervező : Theressa Ayden

Forgalmazás
Forgalmazó : Hari Om
Bevétel : $236 728 748
Megjelenési : 1354. szeptember 29

Gyártás
Nyelv : Even
Forgatási helyszín : Maglód
Költségvetés : $809 099 914
Ország : Lettország
Játékidő : 262 perc
Gyártó : All Media Guide

Micimackó (regényszereplő) – Wikipédia
Micimackó mesebeli medve, akit Alan Alexander Milne angol író alkotott meg. A magyarul csak Micimackóként (angolul Winnie-the-Pooh) ismert regény két önálló művet takar: a Micimackót (1926.
Disney mesék :) – Oldal 6 – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.
Kategória:Walt Disney Pictures-filmek – Wikipédia
Ebben a kategóriában a Walt Disney Pictures által gyártott és/vagy forgalmazott filmek találhatók.
Barbie, a rocksztár hercegnő teljes mese - MeseLandia ...
Barbie, azaz Courtney egy véletlen folytán szerepcserébe kerül Erikával, az ünnepelt rocksztárral.Erikának teljesen idegen a koronatábori légkör, és Courtney sem tud mihez kezdeni magával a poptábor tagjaként.
Shrek 2. online mesefilm – MeseKincstár
Shrek és Fiona az esküvő után csodás életet élnek a mocsárban, ám amikor visszatérnek, nászútjukról meghívást kapnak Fiona szüleihez a túl az Óperencián birodalmába.


. Magyarul.1080p. Filmnézés. HD. Filmek. Avi. BDrip. Film online. Watch Free. 480p. Stream. Videa. MP4. iPhone. Full Movie. 720p. Vélemények. Elemzés. Indavideo. iPad. DVDrip. Download. Szereplők. Ingyen. Teljes. Angolul. 4K Blu-ray. Android. Kritika. letöltés