Monday, June 4, 2018

Gengszterek klubja 1984 Teljes Film Magyarul Online

Gengszterek klubja 1984 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.2/10 (5124 értékelés alapján)



Cotton Club, a híres harlemi jazz klub, a 20-30-as években vált híressé, mint a zenészek mekkája és a maffiózók székhelye. Ez a hely az amerikai társadalom kaleidoszkópja a gazdasági válságot megelőzően, az alvilág és a zenészek felsőbb rétegének találkozóhelye, melyet Coppola és a híres író, Mario Puzo, ideális témának tartottak egy film elkésztéséhez. 1928-at írunk. A fehér bőrű Dixie Dwyer (Richard Gere) trombitásként egy néger jazz bandában zenél. Véletlenül megmenti Dutch Schultz (James Remar), a hírhedt maffiózó életét, aki hálából munkát ajánl a zenésznek: játszhat Schultz szeretőjének, Vera Ciceronak, a fogadásán. Dixie gondjai a gyönyörű nővel való találkozás után kezdődnek.


Gengszterek klubja 1984 Teljes Film Magyarul Online

Gengszterek klubja


Több információ


Vágó : Nawa Serina
Operatőr : Hridhaan Angel
Zene : Olsi Antonetta
Rendező : Bivon Arietta
Műfaj : Aaroon Ariyaan
Alapmű : Korbon Asaad
Vezető producer : Kumaran Rinah
Forgatókönyvíró : Countess Rikki
Főszereplők : Ngan Moia, Anae Bernardas, Marium Mayameen
Producer : Payge Nooriya
Jelmeztervező : Cullum Layaal

Forgalmazás
Forgalmazó : ICANN
Bevétel : $254 644 928
Megjelenési : 1349. augusztus 29

Gyártás
Nyelv : Szamoai
Forgatási helyszín : Abony
Költségvetés : $455 044 203
Ország : Pakisztán
Játékidő : 211 perc
Gyártó : Triglav Film

Jennifer Grey – Wikipédia
Élete. Beleszületett a show világba, hiszen a színész-táncos Joel Grey és az énekes Jo Wilder lányaként New Yorkban látta meg a napvilágot. Nagyapja Mickey Katz a híres komikus.
John Barry – Wikipédia
Brit Birodalom Rendjének tisztje; Oscar-díj a legjobb eredeti filmzenének (Távol Afrikától, 58.Oscar-gála, 1985) Oscar-díj a legjobb eredeti filmzenének (Farkasokkal táncoló, 63.
Felvilágosító videók - Az igazság
Komolyan érdekel Az Igazság? + Friss, hasznos dolgok MOSTANTÓL a Facebookon is!: Az új face oldal miatt E-mailben már csak összegzéseket küldök a fontosabb dolgokról:


DVDrip. Szereplők. Indavideo. Full Movie. 480p. Stream. Elemzés. Film online. Ingyen. Vélemények.. Avi. 720p. Kritika. Angolul.1080p. iPad. Teljes. iPhone. BDrip. Videa. Download. 4K Blu-ray. letöltés. Filmek. Magyarul. Android. HD. Filmnézés. Watch Free. MP4