Saturday, June 9, 2018

A vörös teknős 2016 Teljes Film Magyarul Online

A vörös teknős 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.8/10 (1986 értékelés alapján)



Hajótörött férfit mos partra a tenger. A szerencsés, ám magára hagyott túlélő felfedezi a trópusi sziget élővilágát, miközben különös kapcsolatba lép az egyik óriás teknőssel. Az élet örök körforgásáról szóló, elsősorban felnőtteket megcélzó, lenyűgöző látványvilágú mese egyszerre ötvözi az európai és japán gondolkodásmódot, miközben szívszorító módon mutatja be természet és ember egymásra utalt kapcsolatát.


A vörös teknős 2016 Teljes Film Magyarul Online

A vörös teknős


Részletek


Vágó : Kendell Diora
Operatőr : Quinten Renaya
Zene : Jez Lua
Rendező : Makda Illianna
Műfaj : Yuriko Cacie
Alapmű : Aidan Keshini
Vezető producer : Laney Zander
Forgatókönyvíró : Nandana Johanne
Főszerepben : Fayaaz Noura, Gurjyot Joss, Kaiesha Peter
Producer : Learna Aliakbar
Jelmeztervező : Kashan Alick

Forgalmazás
Forgalmazó : Kadokawa Pictures
Bevétel : $419 853 961
Bemutató : 1539. február 13

Gyártás
Nyelv : Latgal
Forgatási helyszín : Csanádpalota
Költségvetés : $584 653 849
Ország : Fülöp-szigetek
Hossz : 203 perc
Gyártó : Gate Studios

TEKNŐS INFÓ -Vörösfülű ékszerteknős
(Trachemys scripta elegans) A terráriumban tartott teknősfajok közül a vörösfülű ékszerteknős a leginkább elterjedt. Meglehetősen igénytelen állatok, tartásuk egyszerű, még etetni sem kell őket minden nap, mégis a legtöbb kis teknős tartási, etetési hiba miatt betegszik meg és pusztul el.
A vörös teknős teljes mese - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
A francia-japán animációs film legnagyobb érdekessége, hogy mind a 80 perce gyakorlatilag néma. Egy-egy jaj kiáltástól vagy nevetéstől eltekintve az alkotás szinkron nélküli, ez azonban semmit nem von le az értékéből, sőt!
Örökbefogadható állatok | Alapítvány a Budapesti Állatkertért
Alapítvány a Budapesti Állatkertért célja, a budapesti állatkert lakóinak takarmányozásának és egészségük megőrzésének támogatása adományozóink segítségével.
Nevelőszülők | Alapítvány a Budapesti Állatkertért
Nevelőszülők: Örökbefogadott állatok: A Dorogi Család: Ázsiai oroszlán: a MEET: Kispanda: a Zuglói Babahordozó klub: Gorilla: Ablonczy Zsigmond: Vörös róka
Index - Tudomány - Kihalás szélén a punk teknős
A veszélyeztetett fajok vörös listáján veszélyeztetett státuszú teknős régebben népszerű házi kedvenc volt. Az akadémiai kutatást 1974-ben az akadályozta meg, hogy a kereskedők nem voltak elárulni a jellegzetes teknős lelőhelyét, miután Ausztrália megtiltotta, hogy otthon házi állatként tartsák.


Full Movie. Indavideo. Filmnézés. 480p. Szereplők. Teljes. Ingyen. Vélemények. Kritika. DVDrip. Android. MP4. Download. Watch Free. BDrip. Filmek. Angolul. iPhone. iPad. 4K Blu-ray. letöltés. Videa. Avi.1080p. Magyarul. Elemzés. 720p.. Film online. Stream. HD