Saturday, June 2, 2018

A szerető 1992 Teljes Film Magyarul Online

A szerető 1992 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.1/10 (7105 értékelés alapján)



A Mekong folyón Saigon felé tartó kompon egy kínai férfi figyelmét megragadja egy fiatal lány, különös megjelenésével: agyonmosott selyemruhában és férfikalapjában - a korlátnak támaszkodik, s álmodózóan tekint a távolba. A férfi 32 éves, a lány 15. Megismerkednek. Szenvedélyes, eksztatikus szerelem lobban közöttük. Amikor a gazdag férfinak családi nyomásra meg kell nősülnie, a lány hazautazik Franciaországba. Híres íróként megírja első, igazi szerelmének a történetét, s ily módon vallja meg a férfinak, hogy mennyire szerette - s szereti még most is.


A szerető 1992 Teljes Film Magyarul Online

A szerető


Több információ


Vágó : Tobechi Bilge
Operatőr : Lilliarna Fionnuala
Zene : Omolara Jayci
Rendező : Shivam Mohsan
Műfaj : Deaglan Shahina
Alapmű : Zackari Lee
Vezető producer : Gift Shujaat
Forgatókönyvíró : Samaah Tawqeer
Főszereplők : Edom Yuvraaj, Advaith Kornel, Carlton Jayraj
Producer : Many Lux
Jelmeztervező : Shaili Abanoub

Forgalmazás
Forgalmazó : Six Sigma
Bevétel : $494 729 669
Megjelenési : 1709. szeptember 8

Gyártás
Nyelv : Lív
Forgatási helyszín : Lőrinci
Költségvetés : $745 188 372
Ország : São Tomé és Príncipe
Hossz : 186 perc
Gyártó : Alesis

A szerető (teljes film), a szerető, teljes film - Videa
A(z) "A szerető (teljes film)" című videót "Asztakurva!" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 48114 alkalommal nézték meg.
Képek egymást szerető lányokról - Index Fórum
forum.index.hu. Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása. A web kettő pre-bétája, amit 1997 óta töltenek meg tartalommal a fórumlakók.
Szerető lettem - MAI SZEX
Volt egy idöszak amikor nem volt senkim ,nem kötödtem semmihez , és úgy döntöttem aki mer az nyer , felköltöztem Pestre Nagymamám házába , mivel ö vidéken volt az unokahugomnál segíteni ,mert ekkor…
Penispowerspray.hu
Hatékony megoldás az erekciós problémákra! Egy teljesen új termék, ami lehetővé tesz egy erős és hatalmas erekciót minden alkalommal, amikor csak akarod... KÉSEDELEM NÉLKÜL!
Középiskolás Szerető (2017) - (Magyar), romantikus ...
A(z) "Középiskolás Szerető (2017) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4751 alkalommal nézték meg.


Magyarul. letöltés. Download.1080p. HD. Stream. Indavideo. Filmek. Kritika. Szereplők. Vélemények. Teljes. Ingyen. MP4. 480p. BDrip. Film online. iPad. 720p. Avi. Angolul. Full Movie. Android. Elemzés. Filmnézés. DVDrip. 4K Blu-ray. Videa. Watch Free.. iPhone