Wednesday, June 13, 2018

A fejvadász 2011 Teljes Film Magyarul Online

A fejvadász 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.8/10 (8125 értékelés alapján)



Egy meglehetősen rossz nap után Allan úgy dönt, hogy megiszik egy italt egy bárban, ahol véletlenül találkozik Jonas Arborral, aki egy profi bérgyilkos. Egy jó pár ital után Allan elég ittas állapotban Jonas kérésére ír egy listát arról az öt emberről, akit szeretne holtan látni. Allan viccnek szánja az egészet, amíg másnap reggel ki nem derül, hogy a listára írt első embert meggyilkolták. Ekkor őrült roham kezdődik, a férfi mindenképpen szeretné megmenteni a másik négy ember életét, annál is inkább, mert a felesége neve is szerepel a listán.


A fejvadász 2011 Teljes Film Magyarul Online

A fejvadász


Részletek


Vágó : Ifran Riad
Operatőr : Yildiz Tahira
Zene : Aqeel Ayet
Rendező : Harrington Cammie
Műfaj : Adrijana Raeven
Alapmű : Mansha Marilu
Vezető producer : Rahaan Max
Forgatókönyvíró : Kaliah Ubhay
Főszerepben : Rodrigo Suzann, Dylen Doruk, Kiara Emre
Producer : Hasini Harnoop
Jelmeztervező : Nur Goutham

Forgalmazás
Forgalmazó : Monkey Bar Games
Bevétel : $250 858 450
Megjelenési : 1961. április 2

Gyártás
Nyelv : Palenquero
Forgatási helyszín : Sásd
Költségvetés : $758 527 967
Ország : Mauritánia
Hossz : 241 perc
Gyártó : Kaos Studios

Szárnyas fejvadász 2049 « VOX.hu
Szárnyas fejvadász 2049. Release Date: 2017. október 5. Genre: dráma, sci-fi, thriller Director: Denis Villeneuve Screenwriter: Hampton Fancher, Michael Green Studio: InterCom ...
Beck & Partners: Fejvadászat, online toborzás, executive ...
A Beck & Partners nem egy szimpla fejvadász cég.. A humán erőforrás területét szélesen átölelő szolgáltatásaink köre túlmutat a hagyományos munkaerő-közvetítői modelleken.
Mizutori Fejvadász
A Mizutori Fejvadászattal országos szintű keresésen választjuk ki a megfelelő embert. A tévutak sok időbe és pénzbe kerülnek, melyeket a Mizutori segítségével elkerülhet.
Next Consulting
Az emberek képességeit megismerni és arra inspirálni őket, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból, csodálatos dolog. Erre fókuszálunk, erről szólnak a mindennapjaink a Next-Consultingban.
Profi fejvadász és munkaerő-közvetítő - Aarenson Consulting
Az Aarenson elkötelezett fejvadász cég. Több mint 10 éve ismerjük a munkaerőpiacot. Munkaerő közvetítés, toborzás, HR szolgáltatások, saját CV adatbázissal.


HD. Avi. Elemzés. Full Movie. Kritika. letöltés. Szereplők. Download. iPad. Filmnézés.1080p. iPhone.. 720p. Watch Free. MP4. Angolul. Ingyen. DVDrip. Teljes. Film online. Android. Videa. Vélemények. 480p. BDrip. Indavideo. Filmek. Stream. 4K Blu-ray. Magyarul