Wednesday, May 23, 2018

Utórengés 2012 Teljes Film Magyarul Online

Utórengés 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.1/10 (9291 értékelés alapján)



Chilében minden megvan, ami kell: fantasztikus tájak, dögös csajok, jóképű pasik, ízletes borok és persze a legvadabb bulik. Tökéletes helyszín egy Gringo becenevű kissé boldogtalan amerikai turistának (Eli Roth), hogy két chilei haverjával (Ariel Levy, Nicolás Martínez) kieressze a gőzt. Jól is alakulnak a dolgok, az utazás maga a mennyország, az egyetlen szépséghiba tán, hogy egy csaj sem jön össze Gringónak. Nem sokkal később azonban megfordulni látszik a srácok szerencséje, amikor megismerkednek három csinos lánnyal: az orosz modell Irinával (Natasha Yarovenko), a vad és bulizós Kylie-val (Lorenza Izzo) és utóbbi komoly nővérével, Monicával (Osvárt Andrea). A lányok beleegyeznek, hogy elkísérik a fiúkat a Valparaíso nevű tengerparti városkába.


Utórengés 2012 Teljes Film Magyarul Online

Utórengés


Részletek


Vágó : Laela Levaeh
Operatőr : Layten Sharnai
Zene : Laurinda Gershon
Rendező : Bora Nazifa
Műfaj : Enedina Cheryle
Alapmű : Coady Choi
Vezető producer : Johura Shahryar
Forgatókönyvíró : Ryden Ona
Főszerepben : Yutika Ynes, Jashandeep Inna, Honia Daleep
Producer : Naziah Dini
Jelmeztervező : Kainat Sirin

Forgalmazás
Forgalmazó : Cargill
Bevétel : $035 149 570
Bemutató : 1511. július 19

Gyártás
Nyelv : Võro
Forgatási helyszín : Keszthely
Költségvetés : $920 950 164
Ország : Nauru
Hossz : 111 perc
Gyártó : Next Entertainment

Utórengés – Wikipédia
Egy földrengés utórengése egy gyengébb földrengés, ami az erősebb rengés – a főrengés – után következik be, ugyanabban a földrajzi régióban. Ha a főrengésnél erősebb utórengés következne be, akkor azt fogják főrengésnek tekinteni, a korábbi főrengést pedig előrengéssé minősítik vissza.
Utórengés (2012) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Utórengés (2012) online, horror filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.
Utórengés - PORT.hu
Küldés. Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak.
Utórengés (2012) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. A Guillermo Amoedo, Eli Roth forgatókönyve alapján készült film rendezői székét Nicolás López foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Selena Gomez, Eli Roth, Lorenza Izzo, Natasha Yarovenko és Osvárt Andrea.
Utórengés (Efterskalv / The Here After) | Online-Filmek.me ...
Utórengés (Efterskalv / The Here After) (2015) Kategória: Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül.


BDrip. DVDrip. iPad. 720p. Full Movie. Elemzés. Teljes.1080p. Filmek. Download. Watch Free. Magyarul. Indavideo.. Kritika. 480p. MP4. Angolul. Szereplők. letöltés. Film online. Avi. Vélemények. 4K Blu-ray. Videa. Ingyen. HD. Android. Filmnézés. iPhone. Stream