Monday, May 28, 2018

Útkereszteződések 1986 Teljes Film Magyarul Online

Útkereszteződések 1986 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.9/10 (3750 értékelés alapján)



Eugene tehetséges klasszikus gitáros, akinek minden vágya, hogy ő legyen a leghíresebb blues gitáros. Az ifjú egy rég elveszett dal nyomába ered. Az egyik harlemi idősek otthonában rátalál Willie Brownra, a legendás blues zenészre, aki talán a segítségére lehet. Az öreg a maga hasznára fordítja a helyzetet, az ifjú segítségével talán visszaszerezheti a lelkét az ördögtől, amelyet a páratlan zenei nagyságért cserébe - egy távoli útkereszteződésnél - sok évtizeddel ezelőtt eladott. Miközben a Mississippi deltavidékét járják, találkoznak a szökevény Francesszel, aki szerelembe bonyolódik Eugene-nel. A film a blues legenda Robert Johnsonnak állít emléket.


Útkereszteződések 1986 Teljes Film Magyarul Online

Útkereszteződések


Több információ


Vágó : Gulam Sassi
Operatőr : Jaxx Yoseph
Zene : Aysu Radhiya
Rendező : Jibrail Bee
Műfaj : Zuhur Torell
Alapmű : Dwaine Alayah
Vezető producer : Razeena Baraka
Forgatókönyvíró : Dariq Immie
Főszerepben : Molley Efia, Malakhai Cansu, Kassim Shemika
Producer : Chrystelle Roshane
Jelmeztervező : Hawwaa Ruel

Forgalmazás
Forgalmazó : Suresh Productions
Bevétel : $325 967 407
Bemutató : 1036. március 20

Gyártás
Nyelv : Mandarin
Forgatási helyszín : Barcs
Költségvetés : $162 211 507
Ország : Nigéria
Hossz : 181 perc
Gyártó : Lesta Studio

KOTRA Kereskedelmi és Oktató Kft.
Gyakorolni kétféle képen lehet. Az egyik mód a típus szerinti gyakorlás, ahol 10 féle típusból lehet választani (egyenrangú útkereszteződések, kanyarodó védett utak, stb...).
KOTRA Kereskedelmi és Oktató Kft.
A KOTRA Kereskedelmi és Oktató Kft. hivatalos weboldala.
Kezdőlap - IGO Navigation
Lenyűgöző, 3 dimenziós megjelenítés segít a környezet felismerésében: a részletes tájékozódási pontoknak és városmodelleknek köszönhetően azonnal felismerheted, merre jársz, így nem tévedsz el a sávok, alagutak, többszintű útkereszteződések és komplex elágazások útvesztőjében.
Nemzeti Jogszabálytár
k) Teljes sorompó: olyan sorompóberendezés, amely a keresztező utat – osztottpályás út esetén annak egyik úttestjét – teljes szélességben sorompórúddal zárja el vasúti jármű közlekedésekor és áthaladása alatt.
Az új Touareg | Volkswagen Magyarország
Útkereszteződés-asszisztens (Intersection Assist) Mivel Ön nem láthat a sarkon túlra A kihajtások takarásból és a nehezen belátható útkereszteződések olykor arra kényszerítik a vezetőt, hogy némileg már előre "kidugja az autó orrát".


iPhone. Magyarul. Szereplők. Stream. Film online. Full Movie. Kritika. letöltés. iPad. HD. Vélemények. Teljes. Download. MP4. Angolul. 4K Blu-ray. BDrip. Filmek. Videa. 480p.1080p. Watch Free. Filmnézés.. Ingyen. Avi. DVDrip. Elemzés. Android. Indavideo. 720p