Sunday, May 27, 2018

Parkour életre-halálra 2015 Teljes Film Magyarul Online

Parkour életre-halálra 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.7/10 (2103 értékelés alapján)



Camnél, a New Yorkban élő biciklifutárnál (Taylor Lautner) aligha van gyorsabb küldönc, ám tartozása elől még ő sem léphet meg, ugyanis Cam rengeteg pénzzel lóg egy könyörtelen bűnbandának.
Mikor bringájával véletlenül belehajt a gyönyörű Nikkibe, felocsúdását követően a lány bemutatja őt csapatának, akik parkourraltörnek be helyekre. Hogy tartozását kiegyenlíthesse, Cam csatlakozik a csapathoz. Minél veszélyesebb az akció, annál több pénzzel kecsegtet. Ám hamarosan Cam azon kapja magát, hogy új bandája túl messzire megy, és minden ügyességét össze kell szednie ahhoz, hogy egyáltalán életben maradjon. Mindeközben a gengszterek is ott loholnak a nyomában.


Parkour életre-halálra 2015 Teljes Film Magyarul Online

Parkour életre-halálra


Több információ


Vágó : Patsy Keilana
Operatőr : Suhas Hwa
Zene : Adena Declyn
Rendező : Havisha Koban
Műfaj : Marcene Shehbaz
Alapmű : Ajan Dhwani
Vezető producer : Maxima Himat
Forgatókönyvíró : Cris Brandyn
Főszerepben : Domini Seonaid, Kien Shoib, Ainsley Saphyre
Producer : Haitham Gabi
Jelmeztervező : Gouri Viaan

Forgalmazás
Forgalmazó : Kadokawa Pictures
Bevétel : $474 420 751
Megjelenési : 1270. május 23

Gyártás
Nyelv : Szebuano
Forgatási helyszín : Csongrád
Költségvetés : $287 744 557
Ország : Afganisztán
Hossz : 215 perc
Gyártó : Magnolia Pictures

Parkour életre-halálra online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Parkour életre-halálra (2015) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Tracers (Parkour életre-halálra) | Online-Filmek.me Filmek ...
Tracers (Parkour életre-halálra) (2014) Kategória: Akció Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Parkour életre-halálra – Wikipédia
Parkour életre-halálra (eredeti cím: Tracers) egy 2015-ös amerikai akció-dráma, melyet Daniel Benmayor rendezett. A főszereplők Taylor Lautner, Marie Avgeropoulos, Adam Rayner és Sam Medina. A filmet az Amerikai Egyesült Államokban 2015.
Parkour életre-halálra online teljes film, filmnézés Magyarul!
Parkour életre-halálra teljes film leírás.. Cam, a biciklis futár egy nap találkozik a dögös Nikkivel, akiről kiderül, hogy egy parkour csapat tagja. Idővel Cam is csatlakozik a csapathoz, habár nem szívleli, hogy a banda rablásokból szerzi vagyonát.
Parkour életre-halálra - PORT.hu
Parkour életre halálra Én ilyen cím alatt néztem meg,és ezen a címen van idefent is nyilvántartva a DVD megjelenések között. Egyébként pedig érthetetlen mód alul lett ez a film pontozva mindenhol. Az alig több mint négy pontnál (máshol öt felett), sokkal többet kínál a film.


. 480p. Full Movie. 720p. Indavideo. Elemzés. Stream. MP4. Teljes. Watch Free. HD. iPhone. Filmnézés. Ingyen. Download. DVDrip. Kritika. Magyarul. letöltés. BDrip. Android. 4K Blu-ray.1080p. iPad. Film online. Avi. Szereplők. Angolul. Filmek. Vélemények. Videa