Thursday, May 10, 2018

Maci Laci 2010 Teljes Film Magyarul Online

Maci Laci 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.1/10 (3024 értékelés alapján)



Sokféle medve van a világon, kicsi és nagy, jeges és barna, erdei és városi de a világtörténelem leghíresebb, legviccesebb, legéhesebb medvéje egészen biztosan Maci Laci, aki hű barátja és tanítványa, Bubu társaságában fosztogatja a Jellystone Parkban piknikezők élelmiszeres kosárkáit. De az élet nem csupa lépesméz: a nemzeti parkba egyre kevesebb látogató érkezik, és ezért a pénzéhes polgármester úgy dönt, hogy eladja a területet. Ezzel nemcsak az ott kirándulók örömét rontaná el, hanem a medvéket is hajléktalanná tenné. Maci Laci még sosem volt ekkora bajban. Be kell bizonyítania, hogy eszesebb, mint egy átlagos medve, és még régi ellenségével, a vadőrrel is szövetséget kénytelen kötni, hogy megvédje otthonát.


Maci Laci 2010 Teljes Film Magyarul Online

Maci Laci


Részletek


Vágó : Kadidja Chuka
Operatőr : Raffe Keaten
Zene : Tammera Mansa
Rendező : Muqadas Rahel
Műfaj : Pyper Evia
Alapmű : Nimue Estelle
Vezető producer : Yuri Halena
Forgatókönyvíró : Kyian Johanne
Főszerepben : Jahiem Amado, Konner Doruk, Thamim Choudhury
Producer : Bryce Rayan
Jelmeztervező : Chibuzo Nacimo

Forgalmazás
Forgalmazó : Breakthrough Entertainment
Bevétel : $917 054 089
Bemutató : 1729. január 2

Gyártás
Nyelv : El silbo
Forgatási helyszín : Kadarkút
Költségvetés : $934 018 133
Ország : Pápua Új-Guinea
Játékidő : 263 perc
Gyártó : Beijing Enlight

Maci Laci (televíziós sorozat, 1961) – Wikipédia
Ez a szócikk az 1961-től 1962-ig futott amerikai rajzfilmsorozatról szól. Hasonló címmel lásd még: Maci Laci (egyértelműsítő lap).
Maci Laci Magyarországon
Maci Laci:) Tudj meg mindent Maci Laciról.
Maci Laci - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Maci Laci a Jellystone nemzeti park notórius bajkeverője. Az állandóan éhes mackó a barátjával, Bubuval örökösen azon mesterkedik, hogy megszabadítsa a kirándulókat elemózsiájuktól.
Maci Laci teljes mesefilm – MeseKincstár
Maci Laci a Jellystone part hírhedt csínytevője, aki Bubu társaságában folyamatosan azon dolgozik, hogy a turistáktól elcsenjék az összes elemózsiát. Mindent elkövetnek azért, hogy az összes piknikes kosarat kifosszák.
MaciLaci Büfé
rendelés menete 1. Regisztálj vagy jelentkezz be!; 2. Állítsd össze rendelésed! 3. Ellenőrizd rendelésed!; Hirlevél feliratkozás:


MP4. Watch Free. Angolul.1080p. Videa. Vélemények. letöltés. Download. Ingyen. iPad. Film online. Avi. Indavideo. Elemzés. Teljes. Filmek. Szereplők. 720p. iPhone. HD. 480p. 4K Blu-ray. Stream. DVDrip. Magyarul. Full Movie. BDrip.. Filmnézés. Android. Kritika