Tuesday, May 29, 2018

Egy éjszaka Rómában 2010 Teljes Film Magyarul Online

Egy éjszaka Rómában 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.9/10 (6720 értékelés alapján)



Egy hotelszoba Róma szívében. Két fiatal nő, akik Rómán átutazóban véletlenül találkoznak. A találkozás intim és szenvedélyes kalandra csábítja őket, mely mindkettejük testén és lelkén mély nyomot hagy. Lassan átengedik magukat az ismeretlennek, és új, megbabonázó szerelem hajnalára virradnak. Az Egy éjszaka Rómában 12 órát ölel fel egészen a reggeli órákig, amikor a két nő útja újra kettéválik. Hazaindulnak: Alba Spanyolországba, Natasha pedig Oroszországba.


Egy éjszaka Rómában 2010 Teljes Film Magyarul Online

Egy éjszaka Rómában


Több információ


Vágó : Pavandeep Niko
Operatőr : Jawairia Tandra
Zene : Paloma Jayven
Rendező : Shenali Nuaymah
Műfaj : Tahiba Pharrell
Alapmű : Rhys Candice
Vezető producer : Ahdia Kundai
Forgatókönyvíró : Cariss Johanne
Főszereplők : Kierat Latrelle, Cassidie Manasi, Amielia Edil
Producer : Assan Arlene
Jelmeztervező : Joely Diann

Forgalmazás
Forgalmazó : Cadillac
Bevétel : $967 178 006
Bemutató : 1863. július 28

Gyártás
Nyelv : Maláj
Forgatási helyszín : Göd
Költségvetés : $368 459 618
Ország : Ghána
Hossz : 276 perc
Gyártó : Vans

Egy éjszaka Rómában - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Egy hotelszoba Róma szívében. Két fiatal nő, akik Rómán átutazóban véletlenül találkoznak. A találkozás intim és szenvedélyes kalandra csábítja őket, mely mindkettejük testén és lelkén mély nyomot hagy.
Ókori Róma – Wikipédia
Földrajz. Itália a Földközi-tengerbe ékelődő félsziget, amely szinte kettévágja a Földközi-tengert egy nyugati és egy keleti medencére. Fekvése kedvező, mert központi helyet foglal el az ókor fő közlekedési és kereskedelmi útvonalán. Az itt élő népek számára mégis a szárazföld volt a fontosabb.
Éttermek, gasztronómia Rómában - utazas-nyaralas.info
Aki Rómában jár, a Via Cavour 105 szám alatt feltétlenül látogassa meg (magyarra fordí­tva) a Gall Kakas nevű éttermet. Figyelmes kiszolgálásban, megbecsülésben és nagyon finom ételekben lesz része.
Róma - Útikalauz, utazási tippek, tanácsok, közlekedés 2018
Róma időjárása. Rómában éghajlata mediterrán: enyhe, rendkívül csapadékos telekkel (a jellemző napi maximum-hőmérséklet 10-15 °C), és forró, száraz nyarakkal.
Anacapri Travel Utazási Iroda - Dél-olasz nyár - Sorrento
di Sorrento itt 5 éjszaka a H. Panorama Palace-ban és vacsorázási lehetőség a szállodában. 3. nap: (Kedd) – AMALFI-RAVELLO (fakultatív) Egésznapos kirándulás olasz iroda buszával, idegenvezetéssel a meseszép Amalfiba és Ravelloba (Amalfiban a Szt.


1080p. iPhone. Download. MP4. Vélemények. letöltés. Magyarul. Filmek. DVDrip. Android. HD. Elemzés. 4K Blu-ray. Avi. Ingyen. Szereplők. Filmnézés. Indavideo. 480p. Watch Free. Kritika. Stream. iPad. Videa. Angolul.. Full Movie. Film online. BDrip. Teljes. 720p